Krásna Jessica Biel uviedla nový seriál! Z tej premeny odpadnete a trailer vyzerá mrazivo

Pravda | 11.05.2022 00:00
Jessica Biel Foto: ,
Herečka a producentka Jessica Biel na premiére miniseriálu Candy. Sprevádzal ju manžel Justin Timberlake.
Nie je to len pekná tvárička, ktorou môže herečka Jessica Biel upútať. Pozornosť dokáže strhnúť aj hereckým talentom. Najnovšie ho predvádza v miniseriáli Candy podľa skutočnej udalosti.

Známa hollywoodska herečka stvárnila v miniseriáli, ktorý mal slávnostnú premiéru v pondelok večer, Candy Montgomeryovú – manželku a matku v domácnosti, ktorá mala 41 ranami sekerou zabiť svoju dobrú kamarátku a susedku Betty Goreovú. V súdnom procese však bola Candy Montgomery napokon oslobodená a seriál zachytáva udalosti veľmi verne a najmä na základe súdnych dokumentov.

Herečky Jessica Biel (vľavo) a Melanie Lynskey...
Na premiére sa objavil aj herec Pablo Schreiber.
+3Herečka a producentka Jessica Biel na premiére...

Už dávnejšie sa objavili paparazzovské zábery, ktoré zachytávali Bielovú ako hlavnú hrdinku s vizážou z 80-tych rokov. Premena krásky prebehla s naozaj ukážkovým výsledkom, na utorňajšej premiére sa však už 40-ročná Biel objavila so svojou typickou hrivou, oslnivým líčením a v ležérnom komplete bielej farby od Giambattistu Valliho.

Herečka Jessica Biel ako Candy Montgomery pri... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
662902370 Herečka Jessica Biel ako Candy Montgomery pri nakrúcaní seriálu Candy.

Po herečkinom boku, samozrejme, nechýbal ani jej manžel – spevák Justin Timberlake, ktorý Bielovú podporil aj v úlohe výkonnej producentky 5-dielneho seriálu z produkcie HULU.

Jessica Biel, účesy, 2010 Čítajte viac Dievčenský cop, zvodná hriva aj smiešna trvalá! 11 účesov jubilantky Jessicy Biel, ktoré (ne)chce každá žena

Ďalšie úlohy v projekte stvárnila herečka Melanie Lynskey, jej skutočný manžel – herec Jason Ritter či herci Pablo Schreiber alebo Raul Esparza a Timothy Simons. Viac si pozrite v galérii.