Potretá umelou krvou kričala na hostí v Cannes! Pozornosť jej uchmatla Elbova manželka, bola ako víla

Pravda | 21.05.2022 09:13
Idris Elba a jeho manželka Sabrina Dhowre Elba Foto: ,
Herec Idris Elba a jeho manželka Sabrina Dhowre Elba spoločne na premiére Elbovho filmu Three Thousand Years of Longing.
Nielen luxusné róby a nablýskané lakovky patria ku Cannes. Súčasťou diania na filmovom festivale zvyknú bývať často aj rozličné protesty. Tento rok sa o prvý postarala neznáma dáma, ktorá urobila medzi hosťami v black tie poriadny rozruch.

Na červený koberec sa napriek početnej ochranke podarilo preniknúť tmavovlasej žene, ktorá si vyzliekla kabát a zostala len v nohavičkách. Na nahom tele mala nanesenú farbu krvi a tiež na hrudi namaľovanú žlto-modrú kombináciu ukrajinskej vlajky. Nápis na nej znel Stop Raping Us (Prestaňte nás znásilňovať).

Herec Idris Elba a jeho manželka Sabrina Dhowre...
Protestujúca dáma na červenom koberci v Cannes...
+15Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio.

Ochrankári sa snažili dámu relatívne rýchlo spacifikovať a odviesť z dohľadu médií. Reportér New York Times Kyle Buchanan na svojom konte na Twitteri uviedol, že sa ochrankári snažili zabrániť reportérom, aby ženu filmovali. To je však v dnešnom svete pomerne nemožné a tak sa fotografie aj krátke videá incidentu okamžite ocitli online.

Nápis na tele "Stop Raping... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Stop Raping Us, protest, Cannes Nápis na tele "Stop Raping Us" (Prestaňte nás znásilňovať) vo farbe ukrajinskej vlajky sa objavil na tele nahej ženy, ktorá sa dostala na červený koberec a protestovala.

Popri proteste sa však dianie v Cannes viac-menej držalo svojich osvedčených rytmov a dianie na červenom koberci vyzeralo podobne, ako to býva každý večer. Najprv hviezdičky a všemožné celebritky pózujúce vo svojich večerných toaletách, potom modelky a ambasádorky sponzorských značiek a následne aj hlavné hviezdy premietaného filmu.

Tým bol tentoraz nový projekt režiséra Georga Millera – snímka Three Thousands Years of Longing, v ktorom hlavné úlohy stvárnila Tilda Swinton a Idris Elba. Neprehliadnuteľná herečka sa objavila na červenom koberci s jej blond hrivou a čírom, pozornosť však pútal aj Elba. A najmä jeho manželka.

Sasha Luss Čítajte viac Ruská kráska prišla len v trblietavej sieti! Pod ňou? Hostia v Cannes videli všetko

Sabrina Dhowre Elba si nenechala ujsť príležitosť užiť si veľkolepý filmový večer a záujem médií. Efektná biela róba z dielne Tony Ward Couture bola tvorená naozaj s ohľadom na to, že bude fotografovaná. Sabrina ťahala za sebou dlhý šifónový závoj, vyhadzovala tenučkú jemnú látku do vzduchu, aby si tak reportéri mohli urobiť „unikátny“ festivalový záber. A tomu všetkému sa prizeral spokojný manžel – herec a dídžej Idris Elba, o ktorom sa roky špekuluje ako o novom Bondovi.

Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio v... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio v kreácii Alberta Ferretti. Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio v kreácii Alberta Ferretti.

Aj vzhľadom na fakt, že Elbovi ťahá na päťdesiat (oslávi jubileum v septembri), je to však nepravdepodobné, keďže nového agenta 007 musia zazmluvniť na niekoľko filmov. Londýnsky rodák by bol na rolu akčného hrdinu asi veľmi rýchlo „starý“.

Viac záberov z piatkovej premiéry v Cannes a programu si pozrite v našej galérii. Galérie z predchádzajúcich dní nájdete nižšie.

Herec Idris Elba a jeho manželka Sabrina Dhowre...
Protestujúca dáma na červenom koberci v Cannes...
+15Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio.
Topmodelka Jasmine Tookes v kreácii Zuhair...
Brazílska modelka Alessandra Ambrosio si na...
+14Julia Roberts oblečená v smokingu Louis Vuitton...
Tehotná Adriana Lima bola neprehliadnuteľná v...
Herečka Jennifer Connelly prišla na premiéru v...
+30Herec Glen Powell.
Herečka Eva Longoria prišla v kreácii Alberta...
Influencerka Emilia Schule pózuje fotografom na...
+32Herečka Lashana Lynch pózuje fotografom v...

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ