Pocisková poodhalila silikóny! Takto sa nechala vylepšiť...

Pravda.sk | 19.06.2012 12:00
Nela Pocisková Foto:
Slovenská speváčka Nela Pocisková počas vystúpenia na koncerte v bratislavskom Istropolise.
Hudobným aj vizuálnym zážitkom bol vraj pre mnohých návštevníkov minulotýždňový koncert slovenskej speváčky a herečky Nely Pociskovej. Dočkali sa však aj fanúšikovia jej pôvabov.

Mladučký talent, ktorý od tínedžerského veku vystupuje v najznámejších slovenských muzikáloch, sa totiž prvýkrát poodhalil viac než kedykoľvek doteraz. Pocisková pritom pred pár mesiacmi podstúpila operáciu na zväčšenie poprsia a jej silikónové vnady okamžite upútali pozornosť médií. Speváčka sa však nepredvádzala a svoje vylepšené proporcie najčastejšie zahaľovala pod obopnuté šaty alebo bundičky.

Na koncerte v bratislavskom Istropolise Nela vystriedala niekoľko kostýmov – jeden z nich bol však odvážnejší než ostatné. A najmä stačilo, že sa Pocisková zapojila do tanečných choreografií a obliny jej nového poprsia už bola vo výhľade.

Koncertný večer bol však predovšetkým ukážkou Pociskovej speváckych a tanečných predností. Ako prezradila, pripravovala sa už niekoľko mesiacov vopred, pričom okrem tréninguu spevu nechýbal ani nácvik choreografií. Ďalšie veľké koncerty by Pocisková rada absolvovala v budúcnosti, zatiaľ však konkrétny termín stanovený nemá.