Z krásnej bondgirl je vzrušujúca Marilyn Monroe! Pozrite sa na úchvatnú premenu Any de Armas

Pravda | 17.06.2022 10:00
700287854 Foto:
Ana de Armas ako Marilyn Monroe vo filme Blonde.
Prvý pohľad na "novú" Marilyn Monroe! Krásna herečka Ana de Armas má za sebou úchvatnú premenu na jednu z najžiarivejších hviezd filmového plátna všetkých čias.

Netflix ukázal prvý teaser k filmu s názvom Blonde o hollywoodskej ikone Marilyn Monroe, pod ktorý je podpísaný režisér Andrew Dominik. Okrem krásnej Any v ňom hrajú aj Bobby Cannavale, Adrien Brody, Julianne Nicholson či Sara Paxton.

V teaseri je k videniu nová Marilyn ako uplakaná sedí pred zrkadlom v hereckej šatni, ale k videniu je aj jedna z najslávnejších scén s hviezdou, ktorá zomrela v roku 1962 ako 36-ročná. Ide o scénu „lietajúcich šiat“ z filmu Slamený vdovec, v ktorej herečka stojí nad vetracou šachtou metra a v momente, keď pod ňou prechádza vlak, jej sukňa vyletí nahor.

Film je založený na príbehu knihy Joyce Carol Oatesovej z roku 2000 a k divákom sa dostane v septembri roku 2022.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)

Meno hlavnej hrdinky nie je neznáme, skloňovala so najmä v súvislosti s hercom Benom Affleckom. 34-ročná kráska s ním tvorila pár. Celebritná dvojica sa stretla pri nakrúcaní filmu Deep Water, oficiálne sa začali stretávať koncom roka 2019 a v roku 2020 spolu strávili mnoho dní aj počas prvej vlny karantény. V januári 2021 sa ich vzťah rozpadol.

zväčšiť Herečka Ana de Armas v kreácii Louis Vuitton. Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Britain No Time To Die World Premiere Herečka Ana de Armas v kreácii Louis Vuitton.

Ale Ana de Armas zaujala aj ako bondgirl vo filme Nie je čas zomrieť – poslednej bondovke s hercom Danielom Craigom.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ