Rešpekt všetkým, ktorým sa to páči, ale... neholiť si podpazušie speváčku Hillovú fakt znechutilo

Pravda, spracoval zg | 28.06.2022 12:00
Britain Paramount + UK Launch Foto: ,
Speváčka a herečka Faith Hill.
Svet ju pozná viac ako speváčku, no americká hviezda Faith Hill je tiež skúsenou a talentovanou herečkou. Potvrdiť by to mal aj seriál 1883, v ktorom si zahrala a ktorý nedávno predstavila na akcii streamovacej platformy Paramount +.

Známa americká hudobná diva, ktorej manželom je country hviezda Tom McGraw, sa priznala ešte pred uvedenou akciou, že si pre ňu tvorcovia pripravili náročné sústo na nakrúcanie. V rámci príprav na dobovú rolu si totiž musela prestať holiť podpazušie.

„Bolo to fakt ťažké a režisér Taylor Sheridan zavolal najprv môjmu manželovi. Boli sme na svadbe, svadbe nášho synovca a on mu do telefónu vraví: Kto povie tvojej žene, že sa musí prestať holiť v podpazuší. Napadlo mi najprv, či by to nemohlo počkať, no on mi na to vraví, že nie, že musím začať okamžite,“ opísala Hill svoju skúsenosť v rozhovore s herečkou Courteney Coxovou.

Manželia Faith Hill a Tim McGraw pózujú... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Faith Hill a Tim McGraw Manželia Faith Hill a Tim McGraw pózujú fotografom na slávnostnom spustení streamovacej platformy Paramount + v Londýne.

„Musím povedať, že mňa to fakt znechutilo. Pri všetkej úcte k ľuďom, ktorým sa to páči a pri všetkej slobode, uff,“ dodala ešte 54-ročná Faith Hill, ktorej zábery zo seriáli 1883 pôsobia naozaj autenticky.

S „chlpatou“ speváčkou si v snímke zahral aj jej manžel – spomenutý McGraw, ktorý tiež zmenil svoju podobu na nepoznanie (viac v traileri nižšie). Hill mu vraj v jednej zo scén vylepí facku, ktorá mala byť veľmi autentická a naozaj bolela. V projekte, ktorý je takzvaným prequelom k seriálu Yellowstone, si zahral aj Kevin Costner.

Zľava: Herečky Viola Davis, Gillian Anderson a...
Herečka Miranda Cosgrove v kostýme Maje Paris.
+12Speváčka a herečka Faith Hill.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ