Scarlett Johansson si užíva v Taliansku. V bikinách vyzerá dokonalo

Pravda.sk | 11.07.2012 16:30
Jedna z najsexi žien planéty - to o Scarlett Johanssonovej už napísal nejeden magazín. Svoju povesť kráska z Hollywoodu potvrdzuje aj počas talianskej dovolenky.
Herečka Scarlett Johansson si užíva leto na... Foto: Profimedia.sk
Scarlett Johansson Herečka Scarlett Johansson si užíva leto na talianskom pobreží. A predvádza svoje sexi krivky.

Dvadsaťsedemročná Američanka si v týchto dňoch užíva v letovisku Taormina a paparazzom, ktorí sa tam zhŕkli aj pre nedávny filmový festival, ponúka širokú plejádu fotografických možností.

Okrem toho, že ex-manželku herca Ryana Reynoldsa nafotili v spoločnosti neznámeho svalnáča, podarilo sa im zachytiť herečku aj v spoločnosti kamarátky na jachte či pri sprchovaní na palube.

Herečka Scarlett Johansson v reklame na líčidlá... Foto: Dolce and Gabbana
Scarlett Johansson Herečka Scarlett Johansson v reklame na líčidlá značky Dolce and Gabbana.

V dvojdielnych krémových bikinách predvádza hviezda filmov ako Stratené v preklade či Iron Man 2 ženské krivky. Hoci pred pár mesiacmi médiá rozoberali, či Scarlett nepribrala na váhe, obrázky hovoria jasne – všetko vyzerá dokonalo a žensky.

Johansson by mohla mať dôvod na radosť nielen vďaka „znovunadobudnutej“ sexi figúre, ale tiež ponuke, ktorú dostala. Ide o účinkovanie v pokračovaní filmu Avengers a údajne štúdio núka herečka závratný honorár 20 miliónov dolárov, ak na účasť v projekte kývne. Nuž, ak je pravdivá čo i len polovica tejto sumy, musela by byť blázon, keby nesúhlasila…