Miss Slovensko Krajčírová sa balí do Číny: Pozrite, aké šaty ukáže!

Pravda.sk, SITA | 11.07.2012 17:25
Už o pár dní odcestuje Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová na svetové finále súťaže krásy Miss World do Číny. Jej prípravy na najväčší sviatok ženskej krásy sú v plnom prúde a slovenská kráľovná krásy dolaďuje posledné detaily.
Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová vo... Foto: FORZA
Kristína Krajčírová Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová vo večernej róbe od Lukáša Kimličku, v ktorej sa predstaví na svetovom finále Miss World 2012.

Spoločenské šaty, ktoré si Miss Slovensko 2012 oblečie počas finálového večera na Miss World, pochádzajú od renomovaného módneho návrhára Lukáša Kimličku. „Kristína bude mať na výber dva modely a závisí len od nej, pre ktoré šaty sa v deň finále rozhodne,“ uviedol Kimlička, ktorého róba priniesla Krajčírovej šťastie aj počas finále Miss Slovensko. Práve v nej bola 27. apríla dekorovaná za slovenskú kráľovnú krásy.

Kristína Krajčírová si na svetovú súťaž si tiež...
Kristína Krajčírová si na svetovú súťaž si tiež...
+6Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová si...

V rámci fashion večera na Miss World, spojeného s voľbou titulu Top Model, uvedie Krajčírová šaty, ktoré pre ňu na mieru ušila víťazka súťaže Brillance Fashion Talent 2011 Andrea Pojezdálová. "Sú v jemných farbách, sukňa je z hodvábu a snažila som sa nimi zvýrazniť Kristíninu ženskosť,“ povedala Pojezdálová.

V batožine aktuálnej slovenskej kráľovnej krásy nebude okrem dvadsiatky večerných a koktejlových šiat chýbať ani kroj. Na svetovú súťaž si vezie nádherný liptovský kroj, ktorý jej do sveta zapožičal folklórny súbor Lúčnica. Medzi tradičné darčeky, ktoré Kristína prinesie zo Slovenska na Miss World, patrí okrem iného malá fujara či slovenská keramika.

Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová si... Foto: FORZA
Kristína Krajčírová Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová si berie na finále Miss World do Číny aj šaty od Andrey Pojezdálovej (má ich na sebe) a množstvo ďalších dizajnérskych kúskov.

Obavy zo svetovej súťaže nemá. „Skôr som mala strach pred Miss Slovensko, ale teraz to bude vlastne to isté, aj keď tam bude omnoho viac dievčat,“ uviedla Krajčírová. Ako dodala, okrem samotnej súťaže sa teší na návštevu Hongkongu, kam by sa v rámci príprav na finále spolu s ostatnými dievčatami mali ísť pozrieť.

Finálový večer Miss World sa tohto roku uskutoční v polovici augusta v meste Ordos, ktoré patrí do čínskej provincie Vnútorné Mongolsko. Okolo 120 reprezentantiek jednotlivých štátov už do miesta konania pricestuje o mesiac skôr, teda 18. júla.

Kristína Krajčírová si na svetovú súťaž si tiež... Foto: FORZA
Kristína Krajčírová Kristína Krajčírová si na svetovú súťaž si tiež vezie nádherný liptovský kroj, ktorý jej do sveta zapožičal folklórny súbor Lúčnica.

„Veľmi sa na Miss World teším, bude to nepochybne zaujímavá skúsenosť. Verím, že tam strávim príjemný mesiac a bude dobre reprezentovať Slovensko,“ uzavrela Krajčírová.