Tentokrát to tak nebude, znie z úst Štefana Margitu. Z Česka zamieril do USA

Pravda | 13.10.2022 09:00
hana Zagorová Foto:
Štefan Margita a hana Zagorová v roku 2019.
26. augusta zomrela česká spevácka hviezda Hana Zagorová, o pár dní neskôr, 30. augusta, sa s ňou navždy rozlúčil jej manžel, operný spevák Štefan Margita.

66-ročný Margita napriek ťažkému obdobiu nezabúda ani na fanúšikov a pravidelne sa im prihovára prostredníctvom sociálnej siete. Tí mu posielajú slová plné povzbudenia.

717654737 Čítajte viac Gottová, Havlová, Borhyová a ďalší na súkromnej omši za Zagorovú. Vondráčková sa ospravedlnila

Spevák odletel pred pár dňami pracovne za oceán, vo Washingtone skúša operu Elektra od Richarda Straussa. Už z americkej metropoly sa prihovoril fanúšikom a jeho video sa začína naozaj optimisticky, spevák opísal, ako je vo Washingtone krásne a že sa nesmierne teší na prácu, ktorá ho čaká. Následne už zvážnel a fanúšikom opäť priznal, ako veľmi mu v USA chýba manželka, Hana Zagorová.

„Myslím, že vám vôbec nemusím vysvetľovať jednu dôležitú vec. Niekto mi tu neuveriteľne chýba, Hanka. Bol som zvyknutý, že letela so mnou, alebo prišla neskôr a ja som ju bol čakať na letisku… Tentokrát to tak nebude. Verím, že aspoň v nejakom tom percente mi táto krásna práca pomôže,“ dodal na záver videa a nezabudol zapriať všetkým fanúšikom všetko dobré. Vyše dvoch tisíc povzbudivých komentárov sa dočkalo spevákovo zverejnené video.

So Štefanom Margitom sa česká hviezda Hana Zagorová zosobášila po rozvode prvého manželstva s tanečníkom Vlastimilom Harapesom, v roku 1992. S rodákom z Košíc v tom čase nahrala albumy Ave (1994) a Ave 2. (1996), uvádzali spolu aj seriál zábavných relácií Hogo Fogo.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ