Byť bez nohavíc sa mu páči! Beckham sa znovu predvádza v bielizni

Pravda.sk | 18.08.2012 11:00
Ak by mal nejaký športovec získať titul za najčastejšiu frekvenciu odhaľovania sa pred objektívom, futbalista David Beckham by mal víťazstvo určite vo vrecku. Znovu sa obnažil pre kampaň na spodnú bielizeň.
Futbalista David Beckham v reklame na novú... Foto: Alasdair McLellan pre H&M
David Beckham Futbalista David Beckham v reklame na novú kolekciu pánskej bielizne, ktorá vznikla v spolupráci so známym švédskym reťazcom obchodov s oblečením.

Beckham už pred niekoľkými mesiacmi odprezentoval kolekciu pánskej bielizne, ktorá vznikla v spolupráci so známou sieťou H&M, pre veľký úspech prichádza pokračovanie. Britský kanonier a otec štyroch detí sa nechal zvečniť fotografom Alasdairom McLellanom na niekoľkých čiernobielych fotografiách. Predvádza na nich väčšinou jednoduché boxerky v bielom vyhotovení či tielka alebo tričko a spodky v sivej a s tradičnou rebrovou štruktúrou.

Futbalista David Beckham v reklame na novú...
Futbalista David Beckham v reklame na novú...
+2Futbalista David Beckham v reklame na novú...

Beckham uviedol, že novou kolekciou je nadšený. Určite aj v rámci proma nových kúskov prezradil, že „okamžite, ako bola kolekcia uvedená do predaja, stala sa mojou druhou kožou“.

Zaujímavosťou je, že známa švédska odevná značka si na jesennú sezónu vybrala aj ďalšie prominentné tváre pre prezentáciu svojich produktov. Dámsku líniu prezentuje speváčka Lana del Rey a jednu z línií pánskej kolekcie zase pred objektívom obliekol herec Joel Kinnaman.