Zmlátil ju ako žito! Ale Rihanna násilníka Browna stále miluje

Pravda.sk | 20.08.2012 10:57
TV Oprah Rihanna Foto: ,
Speváčka Rihanna (vľavo) v rozhovore s Oprah Winfreyovou.
Zmlátil ju na nepoznanie, ale ona ho stále miluje. Speváčka sa vyznala zo svojich citov v televíznej relácii Oprah Winfreyovej - slávnej moderátorky, ktorá ju vyspovedala z tých najsúkromnejších záležitostí.

Barbadoskú rodáčku zbil jej ex-priateľ, raper Chris Brown v roku 2009 v predvečer cien Grammy. O pár dní sa objavili na verejnosti zábery dobitej hviezdy s modrinami a krvavými podliatinami. Browna zatkli a napokon musel absolvovať verejnoprospešné práce aj kurz sebaovládania pod vedením psychológa. Rihanna však aj dnes tvrdí, že ho stále má rada.

„Mala som pocit, že by som ho mala ochraňovať. Bola som zhrozená tým, ako ho všetci považujú za monštrum,“ uviedla speváčka v rozhovore s Winfreyovou. Každopádne sa však týždne po incidente, ktorý sa stal výraznou mediálnou kauzou, cítila zmätená a zahanbená.

Speváčka Rihanna (vľavo) a moderátorka Oprah... Foto: SITA, George Burns
Rihanna a Oprah Winfrey Speváčka Rihanna (vľavo) a moderátorka Oprah Winfrey sa stretli na Barbadose, aby nakrútili spoločne interview.

S Brownom, ktorý má dnes inú priateľku, sa vraj znovu spriatelili. „Vybudovali sme si znovu dôveru jeden v druhého a basta. Máme sa veľmi radi a pravdepodobne sa vždy budeme,“ doplnila speváčka, ktorá v emocionálnom rozhovore upustila aj nejednu slzu. Následne ešte dodala, že hoci viac ako priateľstvo od Browna nechce, je pre ňu zvláštne vídať ho. „Lebo ho stále milujem,“ zdôraznila. „Myslím si, že on je láska môjho života. Moja prvá láska,“ doplnila.