Aguilera ako elegantná diva, Ronaldova Georgina sexy sirénou: Móda z Latin Grammy v znamení krásnych žien

Pravda | 18.11.2022 10:03
Georgina Rodriguez Foto: ,
Modelka a influencerka Georgina Rodriguez.
Slávnostný galavečer hudobných cien latino žánru priniesol príťažlivé momenty na červenom koberci. Niektoré dámy vyslovene prekvapili. Vkusom aj pôvabom.

Radila sa medzi ne napríklad aj americká speváčka Christina Aguilera, ktorej voľby na červenom koberci sú ako na húsenkovej dráhe. Tentoraz však stávka na fialovú róbu s výrazným dekoratívnym prvkom okolo ramien bola naozaj zásahom do čierneho. Aguilera sa neskôr prezliekala a to už taká „paráda“ nebola – ale práve prvý look večera je ten najúdernejší. A speváčka, ktorá si odniesla domov aj jednu z cien, udrela klinec po hlavičke.

Modelka a influencerka Georgina Rodriguez.
Luis Fonsi a jeho partnerka Agueda Lopez prišli...
+22Španielska speváčka Rosalia v kreácii Miu Miu.

Očarujúca bola aj brazílska speváčka Anitta, ktorej hviezda vystrelila za posledné mesiace priam raketovou rýchlosťou. Slávna je nielen v krajinách Latinskej a Južnej Ameriky, ale tiež na klasickom americkom trhu. Tentoraz sa pred objektívy postavila v čiernej večernej kreácii Mônot a pôsobila nadmieru elegantne a zvodne, no nie vulgárne.

zväčšiť Speváčka Christina Aguilera v róbe výraznej... Foto: SITA/AP, John Locher
Christina Aguilera Speváčka Christina Aguilera v róbe výraznej fialovo-slivkovej farby.

Celkovo sa móda prítomných dám držala v mantineloch patričnosti. Napríklad španielska speváčka Rosalia vystriedala čierny model Miu Miu za zlatú večernú róbu s rozparkom, v ktorej si prevzala až štyri gramofóniky za svoj ostatný album. Jej kolegyňa Becky G zase stavila na rozprávkovú róbu z dielne Zuhair Murad Couture.

Dominika Cibulková, majiteľka kliniky krásy Natália Selveková a speváčka Dara Rolins Čítajte viac OBRAZOM: Tehotná Cibulková v saténe, Dara Rolins plná radosti, Beňová či Šebová - známe ženy žúrovali na klinike krásy

A neprehliadnu­teľná, samozrejme, bola aj modelka a influencerka Georgina Rodriguez. Životná partnerka futbalistu Cristiana Ronalda stavila na trblietavý model v hrdzavohnedom tóne, ktorý doplnila hriva hustých vyžehlených vlasov a luxusné šperky. Argentínska rodáčka patrila medzi najsexi dámy večera, ďalšie obrázky – a nielen dámy, ale aj pánov – si pozrite v našej galérii.

VIDEO: Najkrajšie kráľovské róby

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ