Šokovaná a znechutená Kim Kardashian! Bývalý West ukazoval jej nahé fotky aj videá, videli ich aj...

Pravda | 28.11.2022 00:00
shutterstock 278838248 Foto:
Manželský pár Kim Kardashian a Kanye West na archívnom zábere.
Dôvera je jedna z najdôležitejších atribútov láskyplného vzťahu medzi dvoma partnermi či manželmi. Kim Kardashian sa jej však od svojho bývalého manžela Kanye Westa asi nedočkala toľko, ako by si priala.

Len pred pár dňami sa objavili správy o tom, že 45-ročný raper a dizajnér West ukazoval zamestnanom športovej firmy Adidas súkromné zábery svojej bývalej partnerky, rovnako ako explicitné video. Malo sa tak stať ešte v roku 2018, pričom West vtedy ukázal sexuálne ladené video, ktoré vzniklo v rámci jeho spoločného manželstva so slávnou internetovou ikonou, viacerým zamestnancom spoločnosti Adidas na pracovnom stretnutí a následne aj po ňom.

Diana Mórová a herec Tomáš Maštalír Čítajte viac OBRAZOM: Mórová s kolegom, Rolins so športovcom aj prelietavá Bullock! Pamätáte si ešte tieto (ne)známe páriky?

Zistenia priniesol magazín Rolling Stone, podľa ktorého West robil v roku 2018 pracovné pohovory a na jednom z nich potenciálnemu záujemcovi o prácu ukázal intímny záber svojej vtedajšej manželky. „Moja žena mi práve poslala toto,“ komentoval vraj West. Neskôr ukázal aj eroticky ladené video so svojou manželkou spolupracovníkom, s ktorými pracovali na novej kolekcii. Okrem sex-videa s Kim premietal vraj na stretnutí aj iné video s eroticky ladeným obsahom, v ktorom hlavnú úlohu hrala známa pornostar.

Aj Kim Kardashian aj Kanye West mali v minulosti vzťahy, na ktoré ste možno zabudli – viac tu
Nielen vzťah, ale dokonca manželstvo -...
Herečka Nicole Kidman a hudobník Lenny Kravitz...
+34Slovenská modelka Andrea Verešová a hokejista...

Ako píše magazín US Weekly, Kim Kardashian je „znechutená“ a z celej kauzy aj šokovaná a smutná. Údajne sa jej tím právnikov snažil kontaktovať osoby, ktoré mali vidieť jej súkromné zábery zverejnené Westom, aby sa informovali, o aké zábery presne išlo. Televízna a internetová ikona je vraj v šoku a s celou rodinou len čakajú, „aké ďalšie prekvapenia im West prichystal“.

Andrea Verešová s dcérou Vanessou Volopichovou Čítajte viac OBRAZOM: Verešová zapriahla do práce krásnu dcéru! Pozrite sa, aj tieto deti zdedili pôvaby po slávnych rodičoch

Značka Adidas uviedla, že plánuje otvoriť vyšetrovanie v súvislosti s Westovým správaním smerom k zamestnancom či potenciálnym zamestnancom, keďže jeho správanie so zverejnením sexuálne ladených materiálov je v rozpore s regulami spoločnosti. West sa len nedávno vraj tiež stretol s bývalým americkým prezidentom Kanye Westom na spoločnej večeri, pričom tiež informoval, že by rád kandidoval na post amerického prezidenta vo voľbách v roku 2024. Samotný Trump označil po spoločnej večeri Westa za „muža s vážnymi problémami“.

VIDEO: Preslávená svojou slávou – Kim Kardashian

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ