Po boku s Beckhamom aj manželkou, nádhernou Miss Paraguaj! Lopezovej ex má hviezdu na Chodníku slávy

Pravda | 11.09.2023 00:00
Marc Anthony Foto: ,
Spevák Marc Anthony sa dočkal hviezdy na hollywoodskom Chodníku slávy, po jeho boku manželka Nadia Ferreira.
54-ročný latino spevák a niekdajší manžel Jennifer Lopezovej, Marc Anthony, sa dočkal hviezdy na hollywoodskom Chodníku slávy.

Počas slávnostnej udalosti mu spoločnosť robili jeho dvaja synovia, prišiel aj futbalista David Beckham a nechýbala ani spevákova manželka Nadia Ferreira.

Spevák Marc Anthony sa dočkal hviezdy na...
Spevák Marc Anthony sa dočkal hviezdy na...
+2Spevák Marc Anthony sa dočkal hviezdy na...

Pri svojej hviezde si spevák zapózoval so synmi Ryanom (19) a Cristianom (22), ktorých mamou je jeho bývalá manželka Dayanara Torres. O prekvapenie sa postaral spevákov dlhoročný kamarát David Beckham. Ako píše magazín Hola!, slávny futbalista mu 15 minút pred odhaľovaním hviezdy napísal: „Blahoželám, prepáč, že tam nemôžem byť.“ Následne s humorom Marc Anthony na jeho adresu poznamenal: „Teraz ho nakopem, lebo mi to tajil.“ Dvojica si napokon v dobrej nálade spoločne zapózovala aj pred fotografmi.

Po boku svojho manžela sa pyšne usmievala aj mladučká kráska, 24-ročná Nadia Ferreira, ktorá sa pýši titulom Miss Paraguaj. Tmavovláska, ktorá je o hlavu vyššia ako jej slávny manžel, si na podujatie obliekla výrazné zelené šaty v dĺžke maxi.

zväčšiť Spevák Marc Anthony sa dočkal hviezdy na... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Marc Anthony Spevák Marc Anthony sa dočkal hviezdy na hollywoodskom Chodníku slávy, po jeho boku David Beckham.

Krásnu tmavovlásku preslávilo víťazstvo v národnej súťaži Miss Paraguaj, vďaka ktorému sa zúčastnila aj na svetovom finále súťaže Miss Universe. Tam skončila na druhom mieste. Pre Marca Anthonyho ide o v poradí štvrté manželstvo, pár sa už teší z prvého spoločného potomka. 10 rokov bol Anthony ženatý s Jennifer Lopezovou, s ktorou má 12-ročné dvojičky.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ