Desivý pohľad na britskú herečku: Tvrdí, že nie je anorektička?!

Pravda.sk | 16.10.2012 04:58
Hrozivý pohľad sa naskytol zástupcom médií, ale aj hosťom úvodnej premiéry britského filmového festivalu Frankenweenie. Mohla zaň herečka Antonia Campbell-Hughes.
Herečka Antonia Campbell-Hughes na londýnskej... Foto: SITA
Antonia Campbell-Hughes Herečka Antonia Campbell-Hughes na londýnskej premiére filmu Frankenweenie. Šokovala svojou vyziabnutou anorektickou postavou.

Tridsaťročná plavovláska, ktorá prišla podporiť staronový film režiséra Tima Burtona, šokovala vyziabnutou postavou a v transparentných šatách s modrou čipkou odhalila telo kosť a koža.

Evidentná podváha sa dala vyčítať už z pohľadu na Hughesovej tenučké ruky a kostnaté ramená. Pri pohľade na nohy, na ktoré si obula masívne lodičky, ešte viac vynikli herečkine „kosti“ obtiahnuté kožou.

Herečka Antonia Campbell-Hughes na londýnskej... Foto: Profimedia.sk
Antonia Campbell-Hughes Herečka Antonia Campbell-Hughes na londýnskej premiére filmu Frankenweenie. Šokovala svojou vyziabnutou anorektickou postavou. Herečka sa bráni, že schudla kvôli filmu.

Sama Antonia sa však rozhodne bráni obvineniam z anorexie. Tvrdí totiž, že desivá figúra je výsledkom jej príprav na filmovú úlohu v príbehu podľa skutočných udalostí o unesenej Nataschy Kampuschovej.

Blondínka v súčasnosti nie je jedinou herečkou, ktorá pre kariéru je ochotná týrať svoje telo. Viditeľne schudol aj herec Matthew McConaughey, ktorý sa pripravuje na úlohu muža chorého na HIV. V minulosti sa pre film s váhou pasoval napríklad aj herec Christian Bale, ktorý schudol na hrozivých 57 kilogramov či napríklad herečka Renee Zellweger, ktorá zase ako Bridget Jones výrazne pribrala.