Neodhadla to! Katie Price v priehľadnom tričku vystavila silikóny

Pravda.sk | 24.11.2012 10:00
Britská spisovateľka, modelka, autorka parfumov, ale najmä excentrická celebrita Katie Price sa znovu predviedla. Na párty sa vybrala v spoločnosti mladých mužov a paparazzom ukázala viac, ako sa patrí.
Modelka a podnikateľka Katie Price alias Jordan... Foto: Profimedia.sk
Katie Price alias Jordan Modelka a podnikateľka Katie Price alias Jordan v priehľadnom tope opúšťa nočný klub v centre Londýna.

Reč je o čiernom tope z tenkej priehľadnej látky, ktorý viac odhaľoval ako zakrýval. Matka troch detí tak predviedla pred objektívmi svoje kypré proporcie v stave, na aký sú zvyknutí skôr čitatelia pánskych magazínov.

Podľa britských médií si však brunetka ani neuvedomovala, ako vyzerá – z nočného klubu, pred ktorým na ňu striehli reportéri, odchádzala v evidentne podguráženom stave a jej mužské garde ju muselo podopierať z oboch strán.

Price v minulosti bola vydatá za speváka Petra Andreho. Ich vzťah sa však skončil neúspechom a odvtedy je milostný život tejto bývalej modelky zo šteklivých magazínov hlavným cieľom záujmu tamojších médií. Price randila aj so zápasníkom Alexom Reidom či modelom Leandrom Pennom.