Vytasila prsník v Teleráne a kŕmila dcéru. Polákovú nevydesila

Mnohým televíznym divákom, ktorí v pondelok ráno sledovali markízacke Teleráno, možno zabehla ovsená kaša alebo vločky s jogurtom. Na obrazovke sa totiž odohrala situácia, ktorá určite prekvapila.

25.03.2013 15:51
Katarína Ištvánová Foto:
Katarína Ištvánová dojčila svoju dcérku Sarah v Teleráne. Prizeral sa jej manžel Lazaro de Jesus Hodelin Thomas.
debata (33)

Jej hlavnou aktérkou bola Katarína Ištvánová – manažérka a od soboty aj manželka kubánskeho rodáka Lazara de Jesusa Hodelin Thomasa – speváka z Let's Dance. Hoci spoločné áno si povedali až počas uplynulého víkendu, partneri už majú spoločnú dcérku Sarah. A práve dvojročné dievčatko Slovenka dojčila v priamom prenose.

Situáciu, ktorá rozhodne nepatrí medzi štandardný obsah Telerána, zvládla moderátorka Adriana Poláková s chladnou hlavou. „No tak máme raňajky v priamom prenose a čo,“ vyhlásila s úsmevom.

Katarína Ištvánová dojčila svoju dcérku Sarah v... Foto: TV Markíza
Katarína Ištvánová Katarína Ištvánová dojčila svoju dcérku Sarah v Teleráne. Prizeral sa jej manžel Lazaro de Jesus Hodelin Thomas.

Ištvánová pritom prezradila, že rovnaká situácia sa udiala aj počas svadby s Lazarom. A keďže dcéra je vraj neoblomná, nevesta nelenila a kŕmila dieťa aj počas svadobného obradu.

Na to, či dojčenie je, alebo nie je intímny obrad medzi matkou a dieťaťom sa názory rôznia. Vy sa môžete vysloviť v našej ankete, čo si o Ištvánovej konaní myslíte.

33 debata chyba

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...