Plačková v kroji po Mázikovej! Silikóny nestačili, musela ho vypchať

Všetkým divákom, ktorí si obľúbili televíznu reality šou Nákupné maniačky, je určené jej špeciálne vydanie.

27.05.2013 08:00
Zuzana Plačková Foto:
Playmate Zuzana Plačková tiež súťažila v šou Nákupné maniačky.
debata (4)

V úlohách súťažiacich tentoraz vystupujú postavy známe zo slovenského šoubiznisu. Svoje schopnosti nakupovať a kombinovať predvedie každý piatkový večer jedna súťažiaca. Na nákupoch už kamery zachytili modelku Ivanu Kičikolevu a playmate Zuzanu Plačkovú. Na rade ešte sú speváčky Eva Máziková a Sisa Sklovska.

Kým jedna nakupuje, ostatné tri sa zabávajú celkom inak. Podrobne skúmajú šatník dámy, ktorá sa naháňa po obchodoch – aj prostredníctvom tohoto nazretia do skríň kvarteta medializovaných žien môžu diváci posúdiť, ktorá dáma má najkrajšie a najštýlovejši­e kúsky.

Speváčka Eva Máziková (vpravo) premýšľa a...
Svoje schopnosti v reality-šou Nákupné maniačky...
+2Speváčka Sisa Sklovska na nákupe topánok -...

Ani známe ženy však neodolali tomu, aby si nejaký extravagantný model zo šatníka súperky vyskúšali. Diváci sa tak dočkajú napríklad Zuzany Plačkovej v bavorskom kroji od Evy Mázikovej.

Hoci plavovláska len nedávno absolvovala ďalšiu plastickú operáciu na zväčšenie poprsia, v tomto prípade si musela podprsenku ešte poriadne vypchať, aby kroj sadol ako mal.

Počas prehliadky šatníka súperkami má samotná jeho majiteľka celkom iné starosti, ako myslieť na hodnotenie svojich kolegýň. Musí sa totiž kompletne pripraviť na slávnostnú príležitosť. Tá znie pre všetky súťažiace rovnako – účasť na prestížnej módnej prehliadke so sedením v prvom rade. Tak ako doterajšie súťažiace v tejto šou, aj známe tváre budú mať k dispozícii rovných päťsto eur.

Ako si s úlohou poradia, budú na záver hodnotiť dvaja prísni porotcovia – fotograf a stajlista Lukáš Kimlička a moderátor aj odborník na štýl v jednej osobe Bruno Ciberej.

4 debata chyba

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...