Simon Cowell bude skvelý otec, tvrdí jeho kolegyňa Kelly Rowland

Nedávna kauza okolo otcovstva porotcu a producenta Simona Cowella, s ktorým otehotnela manželka jeho kamaráta, neobišla ani šou X Factor.

03.08.2013 00:00
Kelly Rowland a Simon Cowell Foto: ,
Speváčka Kelly Rowland po boku kolegu zo šou X Factor - Simona Cowella.
debata

Na promo stretnutí televízie FOX s médiami, v rámci ktorého boli predstavené hity jesennej vysielacej sezóny, museli na otázky o Cowellovom otcovstve odpovedať aj tri jeho kolegyne – speváčky a porotkyne Kelly Rowland, Paulina Rubio a Demi Lovato.

Kým posledná menovaná sa odmietla ku kauze vyjadriť, jej kolegyne boli na slová štedrejšie. „Vždy som vnímala Simona ako muža na úrovni, ako rešpektovaného muža, o ktorom si myslím, že bude skvelý otec,“ vyjadrila sa Rowland, ktorá post v americkom X Factore získala po tom, čo ju mohli vídať v rovnakom formáte aj britskí diváci.

Jej kolegyňa Rubio síce pred novinármi vyhlásila, že zatiaľ sa stále jedná len o klebetu a samotný Cowell o nej nič nehovorí. „Ale ak to je pravda, určite budem stáť za ním,“ doplnila oddane.

Nech už je pravda, aká chce, isté je, že aj táto kauza určite pomôže novej sezóne speváckej šou, ktorá má v USA za sebou dva ročníky. Tretia séria štartuje na obrazovkách 3. septembra.

debata chyba
Viac na túto tému: #Simon Cowell #X Factor #otcovstvo #Kelly Rowland

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...