Farmárov čaká rozpadnutý statok. Dokážu ho postaviť na nohy?

Už štvrtýkrát sa televízia Markíza uchádza o divácku priazeň s reality-šou Farma. Miesto, ktoré sa stane domovom pre jedenástku súťažiacich, žiadnu vidiecku idylku však nepripomína.

12.08.2013 15:48
Farma 4 - exteriéry a interiéry Foto:
Takto vyzerá miesto, v ktorom sa bude odohrávať reality-šou Farma 4. Účinkujúci sa majú na čo tešiť. Ich úlohou bude totiž miesto zrekonštruovať a priblížiť k pôvodnému stavu.
debata

Tvorcovia projektu našli statok, ktorý má bezmála dvestoročnú históriu. Postavili ho v roku 1815 a odvtedy zažil dobré, ale aj veľmi zlé časy. Keď sa jeho dedič vrátil z Ameriky začiatkom 90-tych rokov, našiel miesto v dezolátnom stave.

Takto vyzerá miesto, v ktorom sa bude odohrávať...
Takto vyzerá miesto, v ktorom sa bude odohrávať...
+2Takto vyzerá miesto, v ktorom sa bude odohrávať...

Aj to bude úloha nových farmárov – aby Farmu, ako oficiálne tvorcovia nazývajú celú usadlosť, dali do poriadku. A vybojovali si finančnú výhru. V úlohe hospodára, ktorému sa budú účinkujúci zodpovedať, sa predstavuje Martin Bagár. Pomocou jedenástich farmárov chce prevziať kontrolu nad farmou a navrátiť jej pôvodný vzhľad využívajúc a chrániac slovenské tradície.

Ľahké to však určite nebude. Nových farmárov čaká život bez mobilu, elektriny, tečúcej vody či potravín zo supermarketov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Farma 4 #priestory #reality-šou

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....