Štvrtý Talent štartuje aj s Leošom Marešom: Strašne sa teším, odkazuje

Štvrtú sériu talentovej šou Česko Slovensko má talent začne v nedeľu 15. septembra vysielať televízia JOJ a spolu s ňou aj česká TV Prima.

14.09.2013 08:00
Leoš Mareš s priateľkou Petrou Faltýnovou. Foto:
Moderátor Leoš Mareš (na snímke s priateľkou Petrou Faltýnovou) bude nováčikom v porotcovskej zostave Česko Slovensko má talent.
debata

Vystúpenia účastníkov bude hodnotiť porota v zložení Lucie Bílá, Jaro Slávik a Leoš Mareš. O postupe do semifinále rozhodne hlasovanie divákov.

Práve zabávač a moderátor Leoš Mareš je nováčikom v zostave populárnej relácie. „Strašne sa teším, nemôžem sa dočkať! Pamätám si, ako som sám začínal, takže odo mňa dostanú plnú podporu, pretože viem, že ju potrebujú,“ vyhlásila jedna z hlavných hviezd Primy.

V súťaži sa podľa televízie stretne rad nadaných súťažiacich, ktorí prišli „predviesť svoje mimoriadne schopnosti všetkého druhu, skúsiť šťastie, postúpiť do ďalšieho kola a bojovať o závratnú výhru.“

V nedeľu tak budú na programe spevácke aj tanečné vystúpenia, svetelná show, imitátor českých hviezd, spievanie v posunkovej reči či napríklad spievajúci „Karel Gott“ v nemčine.

Víťaz šou, ktorá bola prvýkrát uvedená vo Veľkej Británii v roku 2007 pod názvom Britain's Got Talent, okrem hodnotnej výhry získa šancu vystúpiť pred prísnym porotcom Simonom Cowellom, ktorý súťaž založil. Štvrtú sériu českej verzie budú opäť moderovať Jakub Prachař a Martin Pyco Rausch.

debata chyba
Viac na túto tému: #vysielanie #Česko Slovensko má talent #Leoš Mareš

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....