Milenci proti sebe! Kuchařovú s Brzobohatým rozdelí televízna šou

Už v sobotu sa na obrazovkách Českej televízie začne vysielať ďalšia série populárnej tanečnej šou. Tentoraz aj a trochu netradičnými dvojicami. Proti sebe sa totiž postavia dvaja milenci - jeden z čerstvých párov českého šoubiznisu.

18.09.2013 11:49
debata
Modelka a bývalá Miss World Taťána Kuchařová... Foto: David Raub
Taťána Kuchařová Modelka a bývalá Miss World Taťána Kuchařová bude súperiť v StarDance. Partnerom na parkete jej bude Jan Onder.

Reč je o modelke a bývalej Miss World Taťáne Kuchařovej a hudobníkovi Ondřejovi Brzobohatom. Pár, ktorý spolu randí už niekoľko mesiacov, prijal ponuku na účinkovanie v šiestej sérii programu Stardance. Každý z nich však dostane vlastného tanečného partnera. A v súboji o divácku priazeň budú bojovať sami za seba.

Modelka a bývalá Miss World Taťána Kuchařová...
Hviezdy a ich taneční partneri v šiestej sérii...
+2Hudobník a spevák Matěj Ruppert s tanečnicou...

Dvojica sa údajne navzájom podporuje. Rozhodne to však neznamená, že by robila ústupky svojmu partnerovi v súkromí, keď bude treba zabojovať.

Herec a hudobník Ondřej Brzobohatý s tanečnou... Foto: David Raub pre Českú televíziu
StarDance - Ondřej Brzobohatý Herec a hudobník Ondřej Brzobohatý s tanečnou partnerkou Evou Krejčířovou.

Okrem krásnej blondínky a talentovaného herca a hudobníka, ktorý je synom slovenskej herečky Hany Gregorovej a zosnulého herca Radka Brzobohatého, bude v tanečnej šou účinkovať ďalších šesť celebrít. V ich zozname sa tentoraz ocitla aj herečka Anna Polívková, herec Pavel Rezníček, spevák Matěj Ruppert z formácie Monkey Business, hráčka na violu Jitka Hosprová, atlétka Šárka Kašpárková a diskár Imrich Bugár. Moderátormi programu sú opäť Tereza Kostková a Marek Eben.

debata chyba
Viac na túto tému: #Taťána Kuchařová #Ondřej Brzobohatý #StarDance

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...