Slovenka, ktorá prerazila v Česku, oslavuje. 50 by jej nikto nehádal

Pôvabným čertíkom z Troškovej známej rozprávky Princezná ze mlejna nebol nikto iný ako Yvetta Blanarovičová - herečka, ktorá oslavuje životné jubileum.

24.09.2013 09:20
debata
Herečka Yvetta Blanarovičová oslavuje životné... Foto: Profimedia.sk
Yvetta Blanarovičová Herečka Yvetta Blanarovičová oslavuje životné jubileum.

Narodila sa 24. septembra 1963 v Bojniciach, len málokto by však tipoval, že Blanarovičová bude oslavovať už päťdesiate narodeniny. Má dospelého syna, ale po jeho boku vyzerá skôr ako jeho partnerka – mladistvý vzhľad si udržiava aj vďaka štíhlej figúre a génom.

Táto herečka a speváčka sa okrem rolí vo filme a v muzikáloch venuje aj charite, vystupuje v zábavných televíznych reláciách a jej hlas nechýba ani v dabingu. Absolventka konzervatória sa presadzuje hlavne v muzikáloch, za Lízu v My Fair Lady dostala dokonca Cenu Thálie.

Pred kamerou sa Blanarovičová prvýkrát mihla už v roku 1974, na koncertoch vystupuje od roku 1985. Spolupra­covala s režisérmi Zdeňkom Troškom (rozprávky O princeznej Jasněnke a létajícím ševci, Princezna ze mlejna), Jiřím Adamcom (relácia Dobroty, seriál Poisťovňa šťastia) alebo Jurajom Deákom (muzikály Maľované na skle, Carmen, Cats).

V súčasnosti hosťuje v niekoľkých divadlách, koncertuje doma aj v zahraničí a organizuje benefície, ktorých výťažok putuje k talentovaným deťom z detských domovov.

debata chyba
Viac na túto tému: #jubileum #Yvetta Blanarovičová #päťdesiat rokov

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...