Koktavý spevák rozplakal porotu v Talente. A v Superstar ho odmietli!

Doterajšie kastingové zostrihy v štvrtej sérii súťaže Česko Slovensko má talent prinášali skôr priemerné čísla a vystúpenia, ktoré sú viac estrádne než výnimočné. Zmenil to až spevák Miroslav Sýkora.

30.09.2013 13:33
Miroslav Sýkora Foto:
Spevák Miroslav Sýkora počas svojho vystúpenia v Česko Slovensko má talent.
debata (2)

Dvadsaťpäťročný mladý muž zo Stredy nad Bodrogom sa prišiel uchádzať o priazeň poroty a publika so spevom. Koktaním síce najprv trochu znervóznil Luciu Bílú, no keď začal spievať jej typický úsmev od ucha k uchu mala na tvári až do konca vystúpenia. Hoci Sýkorovi koktanie robí problémy od piatich rokov, v speváckom prejave po ňom niet ani stopy. Ba čo viac, má silný rozsah a veľký hudobný cit.

Sýkora sa priznal pred porotou, že koktanie mu spôsobila trauma v detstve. „Keď som mal šesť mesiacov, moji rodičia sa rozviedli,“ uviedol pred kamerami. „Keď som mal päť rokov, môj otec prišiel s dedkom a babkou prvýkrát na návštevu a vtedy som sa začal zajakávať. Keď odchádzali, až tak som začal plakať, že som nedostal vzduch, začal som modrieť a odvtedy mám tento problém,“ vysvetlil porotcom. Príbehom rozplakal českú slávicu, ale dokonca aj prísneho porotcu Jara Slávika.

Zaujímavosťou pri tom je, že pre Sýkoru nejde o prvú skúsenosť s talentovou súťažou. V zatiaľ poslednej sérii Superstar sa zúčastnil na kastingu a dostal sa pred porotu v zložení Ondřej Soukup, Pavol Habera a Ewa Farna. Hoci všetkých prekvapil jeho rozsah aj prejav, páni sa zhodli, že Sýkora do podobnej súťaže nepatrí.

Nuž, možno spravili dobre. Medzi ašpirujúcimi popovými hviezdičkami, ktoré podporujú davy tíndežeriek, by možno nemal šancu. V štvrtom Talente však bude mať určite veľké šance.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Česko Slovensko má talent #Miroslav Sýkora #Superstar

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...