Troška dokončil ďalšie Babovřesky. Dvojka nesklame, hovorí

Český režisér Zdeněk Troška spolu s filmárskym tímom dokončil práce na strihaní snímky Babovřesky 2.

15.10.2013 09:00
Babovresky Foto:
Komédia Babovřesky zaznamenala najúspešnejší otvárací víkend v dejinách českého filmu.
debata (1)

Pokračovanie známej komédie z roku 2013 by sa do kín malo dostať 20. februára 2014. „Materiál sme nastrihali do finálnej podoby, pracuje sa na farbení filmu. Budeme robiť zvuky, ruchy, postsynchróny a skladateľ Karel Vágner pripravuje hudobné motívy. Myslím si, že ak sa niekomu páčila jednotka, dvojka ho nesklame,“ uviedol režisér Zdeněk Troška.

„S ľahkým odstupom a nadhľadom sa opäť vrátime do dedinky Babovřesky, kde klebeta strieda klebetu a dochádza tak, rovnako ako občas v živote, k nečakaným zvratom a až neuveriteľným situáciám,“ prezradil.

„Som veľmi rád, že sa opäť zišla skvelá partia hercov aj nehercov, skvelý štáb. Niektoré postavy pribudli, tak budú mať naše báby z Babovřeskov zas o čom klebetiť. Som chalan z dediny, toto prostredie dobre poznám a vo svojich filmoch sa snažím používať to, čo som v živote odpozoroval, zažil, či zažili moji známi. Stačí, keď si spomeniem na jednu zo svojich babičiek a v okamihu mi naskakujú zážitky, jej hlášky. Človek sa musí vedieť dívať okolo seba, počúvať a hovoriť s ľuďmi,“ doplnil režisér úspešnej „jednotky“, ktorá sa podľa producentov pravdepodobne dočká aj tretieho pokračovania.

V Babovřeskoch 2 sa objavia Veronika Žilková, Pavel Kikinčuk, Jana Synková, Jindřiška Kikinčuková, Lucie Vondráčková, Jan Dolanský, Lubomír Kostelka, Jiří Pecha, Radek Zima, Jan Kuželka, Bronislav Kotiš, Martin Stropnický, Miriam Kantorová a tentoraz aj hokejisti Jiří Tlustý, Jakub Kovář, Jakub Voráček, Ondřej Pavelec a Radek Smoleňák.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Babovřesky #Zdeněk Troška #komédia

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....