Gregorová so synovou láskou Kuchařovou: Pozrite, ako si rozumejú!

Zdá sa, že si skutočne rozumejú. Slovenská herečka Hana Gregorová by mala držať v tanečnej šou Stardance palce synovi Ondřejovi, no gratulovala jeho priateľke.

05.11.2013 00:00
debata
Herečka Hana Gregorová (vľavo) po prvom priamom... Foto: Profimedia.sk
Hana Gregorová (vľavo) a Taťána Kuchařová Herečka Hana Gregorová (vľavo) po prvom priamom prenose šou Stardance s priateľkou svojho syna Ondřeja - modelkou Taťánou Kuchařovou.

Gregorovú zachyrili fotografi s bývalou Miss World a modelkou Taťánou Kuchařovou, ktorá tiež súťaží v šiestej sérii tanečnej šou na obrazovkách ČT1. Kuchařová začala tento rok v lete randiť s Ondřejom Brzobohatým. Milenci sa stretli ako súperi na parkete a podľa prvých hodnotení zaujali porotu obaja.

Kuchařová precíznym tancom, jej milenec aj schopnosťami šoumena. Práve partnerský pár považujú za najhorúcejších kandidátov na víťaza aj bookmejkeri stávkových kancelárií. O kúsok väčšie šance pripisujú práve synovi Slovenky Hany Gregorovej a zosnulého herca Radoslava Brzbohatého.

Podľa toho, ako Gregorová v sobotu večer podporovala v hľadisku, sa však zdá, že by jej vôbec neprekážalo, keby v šou zvíťazila budúca nevesta.

debata chyba
Viac na túto tému: #Kuchařová #Gregorová #porozumenie

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...