Dcéra Zuzany Haasovej, Romanka, si vyskúša maminu profesiu

Dcéra herečky Zuzany Haasovej bude pravdepodobne kráčať v šľapajách svojich rodičov.

17.11.2013 11:00
Zuzana Haasová, Romanka Foto:
Zuzana Haasová s dcérou Romankou.
debata

Haasová sa na sociálnej sieti prednedávnom pochválila, že si čoskoro vyskúša, aké je to stáť pred kamerou. Pre Pravda.sk spresnila, že by malo ísť o rozprávku, ktorú deti uvidia na budúci rok. Čo ešte mohla prezradiť, bolo, že jej dcéra si zahrá jedného z radcov kráľovnej.

Ak má dieťa oboch rodičov umelcov, v tomto prípade hercov, občas s nimi chodí do práce. Inak to nebolo ani v Romankinom prípade. „Každé dieťa, takže aj Romi, si chce raz vyskúšať profesiu rodiča. A je náhoda, že ja robím profesiu, ktorá je pre ľudí atraktívna. Keď bude staršia, možno to nebude chcieť robiť,“ skonštatovala ďalej Haasová.

Romanka. Foto: archív Zuzany Haasovej
Romana, Zuzana Haasová Romanka.

Veľa herečiek a vôbec umelcov tvrdí, že si vyslovene neprajú, aby ich deti kráčali v ich šľapajách. Možno aj preto, že vedia, čo to povolanie (poslanie) obnáša. Na otázku, ako to vnímala Haasová v role matky a či tiež vyhlasovala, že chce mať z dcéry radšej bankárku či lekárku, len aby ju to neťahalo do umeleckého sveta, herečka odpovedala: „V takomto veku dieťa všetko berie ako hru. Čím pestrofarebnejší život bude mať, tým ľahšie bude pre ňu o nejakých osem rokov rozhodnutie, ktorým smerom sa vydá.“

Keďže Romanka vyrastala v umeleckej rodine, odmalička mala blízko k umeniu. Krstná mama Ivetka je kostýmová výtvarníčka, mamin strýko maliar, ujo výtvarník a jeho otec sochár… V génoch má teda viac umeleckého videnia a cítenia, ako si kto môže predstaviť. Jedinou výhodou v jej prípade podľa Haasovej je, že má väčšiu možnosť vyskúšať si to.

Okrem Paneláku, v ktorom Haasová stále účinkuje, sa zaoberá kapelou The Susie Haas Band, kde ako kapelníčka predvádza rôzne kostýmy štýlového obdobia a tiež divadlom HAAF, ktoré venovala deťom. Organizujú rôzne podujatia typu Mikuláš, vianočné koncerty a rôzne rozprávky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #Zuzana Haasová #rozprávka

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...