Slovensko bude mať vlastný X Faktor. Chystá ho televízia JOJ

Diváci, ktorých láka formát X Factor a doposiaľ pozerali len medzinárodné verzie, sa dočkali. Televízia JOJ ohlásila prípravu slovenskej podoby tejto speváckej súťažnej šou.

15.11.2013 13:36
Kelly Rowland a Simon Cowell Foto: ,
Speváčka Kelly Rowland po boku kolegu zo šou X Factor - Simona Cowella.
debata

Podľa informácií z televízie by sa mal slovenský X Faktor objaviť na obrazovkách v jarnej vysielacej sezóne budúceho roka. „Veľmi sa tešíme, že práve TV JOJ bude prvou televíziou na Slovensku, ktorá tento formát ponúkne svojim divákom,“ uviedol vo vyhlásení pre médiá generálny riaditeľ JOJ Group František Borovský.

„Zárukou veľkolepej šou bude aj režisér Jeffo Minařík, ktorý pre nás už štvrtý rok vyrába najsledovanejší formát na slovenskom trhu – Česko Slovensko má talent,“ doplnil ešte Borovský.

Pravidlá sú jednoduché – prihlásiť sa bude môcť každý bez ohľadu na vek, a to prostredníctvom internetových stránok televízie. Víťaz najlepšej speváckej šou získa okrem nahrávacej zmluvy výhru, ktorá mu skutočne zmení život. Mená porotcov či moderátorov zatiaľ televízia neohlásila.

V USA, kde sa momentálne vysiela už tretia verzia populárnej šou, sedí v porote okrem zakladateľa súťaže Simona Cowella aj speváčky Demi Lovato či Kelly Rowland.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Joj #X Faktor #slovenská verzia #spevácka súťaž

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...