Mareš lieta z televízie do televízie. Vráti sa v Hlase aj s Tinou?

Moderátor a porotca Leoš Mareš z Česko Slovensko má talent sa rozlúčil s televíziou Nova pred pár mesiacmi. Ale možno sa už o pár mesiacov znovu vráti do jej náručia.

27.11.2013 16:00
Tina a Leoš Mareš
Moderátorská dvojica Tina a Leoš Mareš. Stretnú sa znovu v Hlase Česko Slovenska?
debata

Mareš, ktorý mal kedysi s českou televíznou jednotkou exkluzívnu zmluvu, by sa mal údajne vrátiť na obrazovky v rámci pripravovaného programu Hlas Česko Slovenska. Informácie o tom priniesol český portál Extra.cz.

Podľa jeho informácií by mal známy spíker a aktuálna tvár programu Česko Slovensko má talent znovu nastúpiť do pozície hlavného moderátora. Po jeho boku by sa vraj opäť mala objaviť speváčka Tina.

Zaujímavosťou pritom je, že Mareša mnohí považovali po prechode do televízie Prima za jednu z jej kľúčových tvárí. Jeho rozhodnutie uchádzať sa o prácu u bývalého zamestnávateľa môže teda na niekoho pôsobiť vypočítavo. Stanovisko televízie Prima je zatiaľ zhovievavé.

„O týchto krokoch vieme, Leoš Mareš nás o plánovanom angažmán korektne a v predstihu informoval. Aj naďalej s ním počítame v ďalších projektoch TV Prima,“ uviedol pre Extra.cz programový riaditeľ Roman Mrázek.

Hoci ani televízia Nova, ani televízia Markíza, ktoré by mali na Hlase spolupracovať, nechcú komentovať žiadne detaily, v televíznej brandži sa už nahlas hovorí o tom, že práve Hlas bude hlavnou konkurenciou pripravovaného X Faktoru. Ten na jar ohlásila TV JOJ.

debata chyba
Viac na túto tému: #Leoš Mareš #Hlas Česko Slovenska #prechod ku konkurencii #TV Nova

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...