S týmito nahotinkami je koniec! Seriál Californication sa končí

Americký seriál Californication - Orgie v Kalifornii (2007) sa skončí siedmou sériou.

10.12.2013 16:36
Californication - herec David Duchovny Foto:
Ústredný hrdina seriálu Californication - herec David Duchovny si počas nakrúcania užil množstvo podobných scén.
debata

Posledných 12 častí čiernej komédie v hlavnej úlohe s americkým hercom Davidom Duchovnym začnú vysielať v apríli 2014. Americká televízna stanica Showtime, ktorá seriál produkuje, uviedla, že tvorcovia zvyšnými časťami elegantne uzavrú životy hlavných postáv, ktoré vytvoril scenárista Tom Kapinos.

„So svojou úžasnou zmesou nadšenia a excesov, bolo Californication jedným z prelomových seriálov. Vždy budeme zaviazaní Tomovi Kapinosovi za kreatívny dohľad nad touto nezabudnuteľnou komédiou a Davidovi Duchovnemu za to, že vytvoril postavu hedonistu, akým je Hank Moody. Tom starostlivo naplánoval finálnu kapitolu Hankovej cesty a priviedol ju k nádhernému a uspokojujúcemu záveru, rovnako pre nových i verných fanúšikov,“ vyjadril sa David Nevins z televízie Showtime.

Herečka Camilla Luddington v jednej z častí...
Ústredný hrdina seriálu Californication - herec...
+4Herečka Maggie Grace sa vyzliekla pred kamerou...

Počas svojho vysielania získalo Californication, ktoré bol zároveň najdlhšie vysielaným seriálom stanice Showtime, viacero významných ocenení ako Zlatý glóbus či dve ceny Emmy. S pribúdajúcimi sériami tiež narastal počet divákov. Šiesta sezóna dokonca s 2,9 miliónmi divákov zaznamenala najvyššiu sledovanosť.

Seriál Californication – Orgie v Kalifornii ukazuje sexistický, sarkastický, vtipný a pravdivý obraz toho, ako to môže vo vzťahoch medzi mužmi a ženami chodiť. Hlavná postava Hank Moody je autorom úspešnej knihy Boh nás všetkých nenávidí, potom však príde tvorivá kríza, ktorú rieši nekonvenčným spôsobom. Ako na bežiacom páse balí a odkopáva krásne povoľné ženy a prežíva krátkodobé vzťahy, z ktorých máloktorý trvá dlhšie než jednu noc. Jeho družka Karen to už nevydrží a spolu s dospievajúcou dcérou Beccou od neho odíde. Je rozhodnutá vziať si iného muža, aj keď Hank o ňu stále stojí. Hank si uvedomí, o koho vlastne prišiel a usiluje sa získať svoje najbližšie ženy späť, ale drogových a alkoholových večierkov či promiskuitného sexu sa vzdať nechce.

V poslednej sérii sa Hank pridá k autorom nového televízneho seriálu, inšpirovaného jeho neuvedeným filmom Santa Monica Cop. Pri práci ho bude často rozčuľovať jeho šéf, staromódny producent Rick Rath v podaní Michaela Imperioliho. Hankov vzťah s Karen, ktorú hrá Natascha McElhone, navyše skomplikuje príchod starej priateľky Julie v podaní Heather Graham. V seriáli sa objavia aj Mary Lynn Rajskub ako Goldie, Alonzo Bodden ako Alonzo, Madeleine Martin ako Becca, Evan Handler ako Charlie, Pamela Adlon ako Marcy či Rob Lowe, Brandon T. Jackson, Oliver Cooper a Mercedes Masohn.

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #Californication #David Duchovny #prelomový seriál #erotika v televízii

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...