Do Hlasu sa vráti Dara Rolins, nováčikom bude Majk Spirit

Najprv to bola len Marta Jandová, ale dnes už je zloženie poroty pripravovanej druhej série speváckej šou Hlas Česko Slovenska kompletné. Bude o jedného viac.

10.12.2013 17:58
Dara Rolins
Speváčka Dara Rolins.
debata

Hoci vo väčšine krajín, kde sa šou vysiela, sedia v otáčavých kreslách porotcov a následnych koučov vybraných súťažiacich štyria hudobníci, tentoraz ich bude až päť.

Popri Marte Jandovej bude ďalšou ženskou posilou dáma, ktorá už s Hlasom skúsenosti má – je to speváčka Dara Rolins. „Hlas Česko Slovenska je dokonalý spôsob, ako môže človek na seba upozorniť. A ja som rada, že môžem byť tá, ktorá upozorní na ľudí, ktorí si vašu pozornosť zaslúžia,“ citoval slovenskú rodáčku server revue.idnes.cz.

Popri Rolinsovej sa vrátia do kresiel, ktoré sú vždy počas kastingových kôl otočené k súťažiacim zadnou časťou, aj Josef Vojtek – spevák kapely Kabát a spevák Michal David. Najmladším členom sa tak stane slovenský raper Majk Spirit.

Najmä v súvislosti s účasťou Michala Davida sa však už objavili prvé kritiky. Práve jeho zverenkyňa Ivanna Bagová zvíťazila v prvej sérii speváckej šou. Záujem o ňu však veľmi rýchlo klesol, ak vôbec nejaký vznikol. Účinkovala predovšetkým na koncertoch Michala Davida ako jeho hosť a debutový album zožal tvrdú kritiku.

debata chyba
Viac na túto tému: #Majk Spirit #Hlas Česko Slovenska #koučka #Dara Rolins

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...