Bude to ženský boj! Do finále Stardance mieri Kuchařová a Polívková

Finálový súboj tancujúcich celebrít v programe Stardance Českej televízie bude patriť herečke Anne Polívkovej a modelke Taťáne Kuchařovej.

15.12.2013 12:32
debata
Česká herečka Anna Polívková a tanečník Michal... Foto: David Raub
StarDance - Anna Polívková Česká herečka Anna Polívková a tanečník Michal Kurtiš sa "pobijú" o titul víťaza Stardance.

Rozhodlo sa o tom v sobotu večer počas siedmeho súťažného večera, keď diváci poslali domov diskára Imricha Bugára s tanečnou partnerkou Jitkou Šorfovou.

Bugár so Šorfovou zaujali energickým paso doble na melódiu skupiny Queen We Will Rock You. Olympionik Bugár vystúpil aj napriek zdravotným problémom, lekári mu totiž začiatkom týždňa museli z kolena ťahať vodu. Tretie miesto je pre neho nečakaným úspechom, podľa stávkových kancelárií mal pred začiatkom súťaže najmenšie šance na víťazstvo. „Ste motiváciou pre veľkých chlapov, že to na parkete ide,“ uviedla porotkyňa Tatiana Drexler.

Najkrajšia žena sveta roku 2006 Kuchařová s Onderom paso doble zatancovala poslepiačky s očami previazanými červenou páskou. Druhým tancom večera pre nich bolo tango – tanec na poslednú chvíľu. Ten zatancovali na melódiu Come Together od Beatles, ktorú si vyžrebovali až v priamom prenose. „Ťažké, krásne, precítené,“ podotkol porotca Jan Révai.

Modelka a bývalá Miss World Taťána Kuchařová s... Foto: David Raub
Taťána Kuchařová Modelka a bývalá Miss World Taťána Kuchařová s tanečným partnerom Janom Onderom.

Herečka Anna Polívková s tanečníkom Michalom Kurtišom predviedli slow-foxtrot a ako tanec na poslednú chvíľu jive. Polívkovú prvýkrát prišiel podporiť jej otec, herec a komik Bolek Polívka. „Som dojatý,“ vyhlásil po jej vystúpení.

Podľa bookmejkerov stávkovej kancelárie Fortuna mal najväčšie šance na výhru už vypadnutý pár, ktorý tvoril herec a hudobník Ondřej Brzobohatý s Evou Krejčířovou. Druhou horúcou favoritkou je podľa stávkovej kancelárie Kuchařová, ktorá je v páre s Onderom, s Brzobohatým tvorí pre zmenu pár v súkromí.

Vlani súťaž vyhrala atlétka Katarína Baďurová. V tohtoročnej súťaži sa objavila aj bývalá atlétka Šárka Kašpárková, herec Pavel Řezníček, hudobník Matěj Ruppert a sólistka na violu Jitka Hosprová.

StarDance, ktorý vychádza z formátu britskej BBC, patrí k najúspešnejším reláciám verejnoprávnej televízie. Prvú sériu, ktorú vyhral herec Roman Vojtek, ČT uviedla v roku 2006. Vtedy sa na súťaž pozeralo v priemere 1,93 milióna divákov. S uvedením každej ďalšej série sledovanosť klesla.

debata chyba
Viac na túto tému: #finále #sledovanosť #Taťána Kuchařová #StarDance #Anna Polívková #stávkové kancelárie #šance

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...