Tůma dal tanečnému parketu zbohom, hviezdila na ňom Polnišová

O jedného tancujúceho prominenta má opäť program Let´s Dance menej. A spolu s ním sa v nedeľu rozlúčila s divákmi aj jeho tanečná partnerka. Operný spevák a herec Filip Tůma a tanečnica Ivana Surovcová.

18.05.2009 01:00 , aktualizované: 09:28
Ivana Surovcová a Filip Tůma Foto:
Už je jasné, kto vypadol. A ani jedného z páru Ivana Surovcová a Filip Tůma to nepotešilo.
debata

„Mrzí ma to, samozrejme. Som trošku smutný kvôli Ivane. Ak som si aj ja nezaslúžil postup, ale ona určite,“ skonštatoval Tůma pár minút po oznámení verdiktu poroty. Štvorčlenná zostava aj tentoraz musela vybrať z dvoch párov – rozhodovala medzi slovenským hercom a Ivetou Bartošovou.

Nasledoval tradičný súboj. Pri opakovanom tanci sa Bartošová pošmykla a urobila chybu. Ani tá však neprekazilacestu do ďalšieho kola. Meno českej speváčky zaznelo spoza porotcovského stola tri razy a bolo jasné, koho diváci ešte uvidia v sexi tanečných kostýmoch.

Ani Bartošovej pošmyknutie porotu neodradilo od... Foto: Zdeno Gáfrik
Iveta Bartošová a Matej Chren Ani Bartošovej pošmyknutie porotu neodradilo od toho, aby ju posunula ďalej.

Tůmovi porota vyčítala priveľkú teatrálnosť a nedokonalú techniku. Divákov však jeho vystúpenie postavilo na nohy. „Skutočná odborníčka na spoločenské tance je pre mňa pani Tatiana Drexssler. Tancu sa venovala profesionálne a jej hodnotenie bolo pre nás pozitívne. Neviem, ako sa rozhodoval zvyšok poroty,“ zhodnotil herec, ktorého si diváci pamätajú z Paneláka či seriálu Rádio.

Favorita zo zostávajúcich párov si vraj vyberá veľmi ťažko. „Teraz už je to pomerne vyrovnané. Palce budem držať Peti Polnišovej, ale vlastne aj Adele, aj Ďurovi, teda všetkým, čo zostali,“ zhrnul Tůma.

V hre o titul kráľovnej či kráľa tanečného parketu je už len päť párov. Aj ostatné výkony predznamenali, kto by mohol v budúcnosti mať väčšie šance na postup až do najužšieho finálového súboja.

Diváci sa s Ivetou Bartošovou a Matejom Chrenom... Foto: Zdeno Gáfrik
Iveta Bartošová a Matej Chren Diváci sa s Ivetou Bartošovou a Matejom Chrenom stretnú znovu.

V nedeľu večer ohúrila najviac herečka Petra Polnišová. Publikum ju ocenili standing ovations, porota vysokými známkami. Rumba, ktorú predviedla s Tomášom Surovcom, bola veľmi emotívna, citlivá a zvodná. Až by niekoho napadlo, či si títo dvaja tanečníci spolu už „nezačali“. Ich tanec bol zároveň aj technicky vydarený. Vysoké známky teda boli namieste.

Moderátorka Zuzana Fialová. Foto: Zdeno Gáfrik
Zuzana Fialová Moderátorka Zuzana Fialová.

„Myslím, že máte najlepšie dispozície na paso doble,“ pochválila Juraja Mokrého Dagmar Hubová. Aj známy komik a herec sa tešil z dobrých známok. Pozitívne aj negatívne reakcie zožala moderátorka Adela Banášová.

Veľkým prekvapením však bol Fedor Flašík, ktorý tancoval na záver. Hoci ho známky poroty posunuli na samé dno rebríčka, divácke hlasy mu bez problémov zabezpečili postup. Vyzerá to tak, že známy podnikateľ má naozaj poriadnu divácku podporu. Uvidíme, ako obstojí nabudúce.

Tanečný pár Ivana Surovcová a Filip Tůma.
Herečka Petra Polnišová a Tomáš Surovec svojou...
+8Dvojica Katarína Štumpfová a Juraj Mokrý čaká...
debata chyba

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...