Pocisková striedala róby! Takto sa s Lojom chystajú na sobáš

Od pondelka sa na televízne obrazovky vracia po krátkej prestávke seriál Búrlivé víno. Jeho hlavní hrdinovia ešte pred týmto štartom predviedli svoju "nóbl" podobu.

20.01.2014 16:00
debata
V Búrlivom víne sa chystá svadba - aj na ňu... Foto: TV Markíza
Nela Pocisková a Juraj Loj V Búrlivom víne sa chystá svadba - aj na ňu majú odkazovať zábery, ktoré spoločne nafotili hlavní hrdinovia Nela Pocisková a Juraj Loj.

Reč je o fotení záberov v kaštieli v Tomášove, kde sa pred objektívom stretla Nela Pocisková a Juraj Loj. Vznikli v rámci propagácie seriálu, ale tiež tak trochu v rámci svadobnej atmosféry, ktorou jeho hlavní hrdinovia žijú.

V Búrlivom víne sa chystá svadba - aj na ňu...
Speváčka Nela Pocisková sa vracia na obrazovky...
+7V Búrlivom víne sa chystá svadba - aj na ňu...

Pocisková zapózovala v bielych šatách bez ramienok zdobených zlatými retiazkami. Okrem romantičky sa však z nej stala aj zvodná femme fatale v červenom či dramatická diva v čiernej róbe s flitrami. Jej kolega Juraj Loj, ktorý v seriáli stvárňuje lekára Martina Roznera, tiež nepohrdol odevnými premenami a ukázal svoju elegantnú podobu.

Ústrední hrdinovia Búrlivého vína v podaní Nely... Foto: TV Markíza
Nela Pocisková a Juraj Loj Ústrední hrdinovia Búrlivého vína v podaní Nely Pociskovej a Juraja Loja sa vracajú. Nedávno nafotili aj sériu záberov, ktoré majú propagovať nové časti seriálu.

Verných fanúšikov seriálu určite podobné zábery potešia, v prvom rade sa však budú tešiť na nové časti a vývoj života hlavných hrdinov. Tvorcovia sľubujú, že populárne televízne tváre čaká aj v nasledujúcich týždňoch veľa nečakaných prekvapení a zvratov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Juraj Loj #fotenie #búrlivé víno #Nela Pocisková #róby

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...