Znovu z nej bude bábika! Tyra Banks však o detailoch musí mlčať

Americká televízna producentka a bývalá modelka Tyra Banks potvrdila, že sa chystá pokračovanie filmu V životnej veľkosti (2000), v ktorom si pred rokmi zahrala bábiku Eve.

22.01.2014 05:00
Tyra Banks Foto: ,
Modelka a televízna osobnosť Tyra Banks.
debata

Zatiaľ nie je známe, či sa v snímke objaví aj herečka Lindsay Lohan, ktorá v prvom filme stvárnila 12-ročnú Casey. O tom, že sa chystá pokračovanie televíznej fantasy komédie, sa začalo hovoriť už v roku 2012, Banks však informáciu potvrdila až teraz, v rozhovore pre portál Digital Spy.

„Mám dnes stretnutie, na ktorom si prejdeme scenár. Prisahám! Myslím, že sa dostane von najskôr v roku 2015, ale iba hádam – môže to byť koncom roka 2014 alebo v roku 2015. Ale V životnej veľkosti sa vráti, lepší ako predtým. Nanešťastie vám nemôžem nič prezradiť. Na základe zmluvy s Disney nemôžem prezradiť nič, okrem toho, že sa pripravuje. No bude to veľmi odlišné, veľmi odlišné. Veľmi moderné spracovanie,“ prezradila 40-ročná Banks.

Hlavnou postavou snímky V životnej veľkosti je Casey, ktorá prišla o matku a odcudzila sa s otcom. Verí, že šťastná bude až vtedy, keď bude mať mamu opäť pri sebe, a preto sa rozhodne priviesť jej stratenú dušu späť pomocou kúzla. Omylom však oživí bábiku Eve, ktorú dostala ako darček. Casey však s Eve, ktorá nadovšetko miluje nákupy a posledné výstrelky módy, nemá nič spoločné. Rozhodne sa ju preto vrátiť späť tam odkiaľ prišla.

debata chyba
Viac na túto tému: #nový film #Disney #Tyra Banks #V životnej veľkosti

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...