Profesionáli sú späť! Namiesto Kronera prichádza 'José' Luknár

Seriál Profesionáli z produkcie televízie JOJ preslávil mnohých jeho hrdinov a vytvoril projektu silnú fanúšikovskú základňu. Niet divu, že po dlhšej prestávke prichádza nová séria.

23.01.2014 15:20
Zostava Profesionálov sa vracia na televízne... Foto:
Zostava Profesionálov sa vracia na televízne obrazovky.
debata

Do postáv obľúbených komických hrdinov sa vrátili herci ako Ľuboš Kostelný, Lukáš Latinák, Helena Krajčiová, Peter Batthyány či Csongor Kassai a Michal Hudák. V premiére novej série sitkomu, ktorý diváci uvidia vo štvrtok večer, sa však neobjaví Ján Kroner.

Jeho Miňo Demovič odletel do baru v Karibiku, ktorý patril jeho bratrancovi. A ten sa namiesto neho usídlil na Slovensku. Postavu Josého zverili tvorcovia Romanovi Luknárovi.

„Prvý diel bude výpravný a z veľkej časti sa bude odohrávať v exteriéroch,“ prezradil pre médiá hlavný scenárista Ján Gordulič. Naznačil tiež, že jednotlivé epizódy budú prinášať nové a a prekvapivé postavy. Napríklad aj Jozefa Vajdu alias Vladimíra Boja zo sitkomu Hoď svišťom – iného úspešného jojkárskeho sitkomu.

zväčšiť Zľava: Csongor Kassai, Lukáš Latinák, Michal... Foto: TV JOJ
Csongor Kassai, Lukáš Latinák, Michal Hudák, Helena Krajčiová a Ľuboš Kostelný Zľava: Csongor Kassai, Lukáš Latinák, Michal Hudák, Helena Krajčiová a Ľuboš Kostelný sú späť!
debata chyba
Viac na túto tému: #Ľuboš Kostelný #profesionáli #Roman Luknár #nové časti #Helena Krajčiová

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...