Český portál útočí na Sklovsku: Je céčková polozabudnutá speváčka

Stredajšie odhalenie mien porotcov v speváckej súťaži X Faktor vyvolalo rôzne reakcie. U českých susedov sa zniesla kritika najmä na hlavy slovenskej polovice porotcovského kvarteta.

30.01.2014 08:06
Speváčka Sisa Sklovska. Foto:
Speváčka Sisa Sklovska.
debata (20)

Reč je o speváčkach Celeste Buckinghamovej a Sise Sklovskej. Obe dámy podrobil tvrdej kritike portál Extra.cz, ktorý je známy svojimi útočnými komentármi a výsmešnými textami a smeruje ich na české aj slovenské celebrity.

Tentoraz si to však zlízli predovšetkým dámy zo Slovenska. Bývalú účastníčku šou Superstar nazvali „utečenkyňou zo Slovenska“, ktorú v Česku vraj spozná tak jeden človek z päťdesiatich. Jej staršia kolegyňa, ktorá by mala vybrať nové spevácke talenty s X Faktorom a následne im pomáhať pri príprave na jednotlivé vystúpenia, však obišla ešte horšie. Portál ju nazval „u nás polozabudnutou, večne céčkovou speváčkou“, ktorá je „kariérne aj vizážou desaťročie za zenitom“.

Zostavu poroty doplní Ondřej Brzobohatý spoločne s Otom Klempířom – členom a zakladateľom formácie J.A.R. Aj na jeho adresu padlo už zopár poznámok. Hoci médiá uznali jeho hudobné kvality, pozastavujú sa nad tým, ako bude porotcovať v komerčnej speváckej šou, ktorá túži získať čo najviac divákov, muž, ktorého mnohí uvidia v televízii vôbec prvýkrát.

Lákať divákov tak podľa mnohých zostane len na pleciach zvyšku mužských protagonistov – konkrétne porotcu Ondřeja Brzobohatého, ktorého popularita stúpla aj účasťou v šou Stardance, a tiež moderátora programu Martina Pyca Rauscha.

20 debata chyba
Viac na túto tému: #Celeste Buckingham #X Faktor #Sisa Sklovska #výsmech #české médiá

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...