Hlas Česko Slovenska ohlásil viacero noviniek: Aké? Čítajte...

Druhý ročník televíznej šou Hlas Česko Slovenska, ktorú začne od marca vysielať televízia Markíza, ponúkne dvojkreslo pre vedúcich tímov a ďalšie novinky.

12.02.2014 13:59
Hlas Česko Slovenska Foto:
Koučovia Hlasu Česko-Slovenska - zľava: Marta Jandová, Josef Vojtek, Michal David, Majk Spirit a Dara Rolins.
debata

Vyberať talenty do svojich tímov budú koučovia Marta Jandová, Josef Vojtek, Michal David, Dara Rolins a Majk Spirit. Moderátormi relácie bude Leoš Mareš a Tina. Zástupcom médií to v utorok oznámil režisér a kreatívny producent projektu Pepe Majeský.

Na špeciálne dvojkreslo iba s jedným tlačidlom zasadnú ako jeden samostatný tím Marta Jandová a Dara Rolins. Cieľom súťaže, ktorá je licenciou holandskej televíznej show „The Voice“, je nájsť ten najlepší hlas na území Česka a Slovenska. Dôležitú úlohu v relácii majú koučovia. Každý z nich zostaví svoj ​​tím súťažiacich, o ktorých ďalšom postupe vo finálových kolách rozhodujú televízni diváci a koučovia.

Prvýkrát uvidia diváci prvok krádeže vo fáze súbojov. V každom súboji víťazí iba jeden súťažiaci. Ten, ktorý nie je v súboji úspešný, má stále šancu, že o neho koučovia z ostatných tímov prejavia záujem a „ukradnú“ ho pre seba.

V kastingových kolách uspelo celkom 150 speváčok a spevákov z Česka a Slovenska. „Myslím, že súťaž bude mať lepšiu úroveň ako vlani a zdá sa, že nás čaká problém, koho vyhadzovať,“ podotkol kouč Michal David.

Úspešní účastníci konkurzu teraz budú bojovať o to, aby zaujali kouča a stali sa členmi ich tímu. Počas šiestich dielov si koučovia vyberú 12 talentov, s ktorými budú pracovať. Ich úlohou bude svojich zverencov podporovať a trénovať. Zo základnej fázy vzídu štyri tímy, v každom z nich bude 12 súťažiacich. Celkom 16 speváčok a spevákov sa dostane do priameho prenosu, kde sa prvýkrát do rozhodovania zapoja televízni diváci.

Víťazkou prvého ročníka šou Hlas Česko Slovenska sa stala osemnásťročná študentka konzervatória Ivanna Bagová, ktorá pochádza z Ukrajiny. Získala odmenu 100 000 eur a kontrakt na nahrávanie hudobného albumu v spoločnosti Universal. Jej debut, s ktorým jej pomáhal Michal David, však veľa úspechov nezožal. Tento rok na víťaza čaká o 20 000 eur menej a nahrávací kontrakt.

Spevácku šou Hlas Česko Slovenska, spoločný projekt televízií Nova a Markíza, sledovalo na obrazovkách Novy v priemere 1,04 milióna ľudí starších ako 15 rokov.

debata chyba
Viac na túto tému: #pravidlá #novinky #Hlas Česko Slovenska

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...