Po Súdnej sieni prídu Ochrancovia, s Palevičovou aj Ondrejkovou

Televízia JOJ uvedie 3. marca na televízne obrazovky nový hraný seriál z prostredia mediátorov.

24.02.2014 10:55
Bibiána Ondrejková Foto:
Herečka Bibiána Ondrejková.
debata

Projektu Ochrancovia s mottom „Každý problém má riešenie“ sa ujal tím, ktorý pracoval aj na programe Súdna sieň.

„Mediácia má dlhú históriu najmä v Spojených štátoch amerických či Kanade. Prostredníctvom TV JOJ chceme zvýšiť právne vedomie divákov, že konflikty, spory, kauzy a problémy sa dajú riešiť aj kultivovaným rozhovorom dvoch strán, kde práve mediátor – ochranca je tá tretia nestranná osoba, vďaka ktorej dôjde ku konsenzu – k súhlasu, k zhode, k dohode,“ uviedla na úvodnej prezentácii projektu herečka Renáta Názlerová, ktorá pracuje aj ako mediátorka.

Seriál bude spracovaním skutočných životných príbehov. Tvorcovia v ňom paralelne rozohrajú riešenie problému v prostredí mediačnej kancelárie i vývoj medziľudských vzťahov medzi hlavnými aktérmi jednotlivých prípadov.

V každej časti predstavia jeden uzavretý príbeh, ktorý začne úvodom do problému a skončí sa jeho vyriešením. Prípady, ktoré budú mediátori riešiť, nebudú podľa tvorcov seriálu, rovnako ako v živote, vždy jednoduché. Práve z tohto dôvodu tvoria súčasť tímu aj detektívi. Hoci často pôjde o vážne témy, v seriáli vraj nebudú chýbať situačná komika a humor.

V úlohe mediátorov sa predstavia herci známi zo spomínaného televízneho projektu Súdna sieň, okrem iných aj Renáta Názlerová, ktorá stvárni šéfku mediačnej kancelárie Renátu Rumanovú. V tíme nebudú chýbať ani Petra Palevičová alebo Juraj Štubniak. Objavia sa v ňom aj noví herci Renáta Ryníková, Milan Malinovský či Bibiana Ondrejková.

debata chyba
Viac na túto tému: #Joj #Ochrancovia #nový hraný seriál #mediátori

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...