Odsúdená na erotiku?! Kráska Simmons nahá v dvoch seriálových hitoch

Účinkovať v sledovanom a kritikmi výborne hodnotenom televíznom projekte je určite pre herečku veľké kariérne plus. Ale čo ak skončíte len ako aktérka divokých erotických scén?

27.02.2014 00:00
Lili Simmons ako Beth Foto:
Herečka Lili Simmons ako Beth v seriáli Temný prípad z produkcie HBO.
debata

Možno sa nad tým zamýšľa aj bývalá modelka a dnes herečka Lili Simmons. Plavovláska, ktorú si možno niektorí diváci pamätajú z prvej série projektu Banshee od televízie Cinemax, sa objavila aj v druhej sérii. A samozrejme, bez nahoty sa nezaobišla. Ako amiška, ktorá sa nedokáže ubrániť zvodom bežného sveta a experimentuje so svojou krásou a sexualitou, sa Simmons opäť ocitla pred kamerami celkom nahá.

Herečka Lili Simmons v seriáli Banshee. Foto: Profimedia.sk
Lili Simmons Herečka Lili Simmons v seriáli Banshee.

A aby toho nebolo málo – rovnakú pozíciu jej prisúdili aj tvorcovia aktuálne veľmi populárneho seriálu Temný prípad. Herečka stvárnila v projekte bývalú prostitútku Beth, ktorú stretáva detektív v podaní Woodyho Harrelsona po rokoch od vyriešenia prípadu. Netrvá dlho a skončia spolu v posteli.

Pre herečku môže byť podobná plejáda rol celkom deprimujúca. Ale ktohovie? Napríklad iná kráska z Temného prípadu, brunetka Alexandra Daddario sa len nedávno tešila na Twitteri, že fanúšikom seriálového projektu HBO je aj prezident Barack Obama. „Prezident videl moje prsia,“ napísala s nadšeným emotikonom odkaz na internete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #erotika #Temný prípad #Banshee #Lili Simmons

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...