Aj Polnišová na parkete zvíťazila: V nedeľu pochopila, čo je tanec

V nedeľňajšom Let´s Dance nebolo porazeného. Hoci herečka Petra Polnišová skončila druhá, zažila vlastné malé víťazstvo.

15.06.2009 11:00
Petra Polnišová a Tomáš Surovec Foto:
Petra Polnišová a Tomáš Surovec skončili druhí.
debata

Porotca Ján Ďurovčík vytiahol po jej dramatickom, emotívnom a vášnivom tangu argentine desiatku. „Game is over. Dnes si pochopila, čo je tanec,“ vyhlásil rezolútne. A Petre vybehli slzy do očí. „Tak keď pán Ďurovčík povie, že som pochopila tanec, povedala som si, že sme asi urobili dobre,“ zhodnotila jednu z najpozitívnejších kritík, ktorá odznela na jej adresu, herečka.

„Výber tancov, všetko v tejto šou, je vždy hop alebo trop. S Tomášom sme stavali na viditeľnejšie a kontroverznejšie záležitosti. Aj to naše tango. Nebolo to typické spracovanie tanga, ale som veľmi rada, že sme do toho išli,“ vysvetlila Polnišová. Nemrzí ju ani to, že jej ženská časť poroty znížila známku pre dojem mála tanečnosti. „Nie, neľutujem ani sekundu rozhodnutia, že sme sa vybrali práve touto cestou,“ dodala obľúbená herečka.

Víťazstvo Jurajovi Mokrému priala. „Myslím, že je to pre neho veľký krok niekam inam. A som rada, že ho mohli ľudia spoznať aj z inej roviny,“ zhodnotila výkon a účinkovanie svojho kolegu.

Po skončení tanečnej šou čaká obľúbenú herečku ďalšia práca. Na oddych si bude musieť počkať. „Ešte nakrúcam nejaké diely Ordinácie, relaxovať budem potom,“ prezradila. V jej plánoch nebude chýbať ani letná dovolenka.

Herec Roman Pomajbo prišiel s manželkou...
Medzi hosťami nedeľňajšieho finále bola aj...
+28Magdaléna Šebestová by určite získala titul...
debata chyba

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....