Barmošová: Sklamalo ma, že v trojke nominovaných chýbala moja sestra

Už piatu sošku v ankete diváckej obľúbenosti si v sobotu večer odniesla domov moderátorka Lucia Barmošová. Žiarila spokojnosťou a tešila sa, že bude oslavovať s rodinou.

09.03.2014 02:04
Lucia Barmošová Foto: ,
Moderátorka Lucia Barmošová.
debata

„Určite oslávime OTA spoločným obedom a vypijeme si na to,“ komentovala s úsmevom najobľúbenejšia moderátorka spravodajstva. „Určite si aj nového OTA každý zase poťažká – vždy to každý chce do rúk, takže to dostanú. A budeme sa tešiť, že sme všetci spolu,“ pokračovala Barmošová.

Gratulácie vraj zvykla dostávať aj od svojich študentov, ktorým prednáša na bratislavskej Fakulte masmédií BVŠP. „Niektorí mi napíšu na študentský mail, že mi gratulujú, teda aspoň tak to bolo po minulé roky. Ale toto je obdobie, keď riešime skôr bakalárske a diplomové práce, tam sa sústreďuje najviac ich pozornosti. Nevnímajú ma, že prišla nejaká hviezda so soškou, a to som rada,“ vysvetlila plavovláska.

Na podujatie v novej budove SND ju už tradične sprevádzal manžel. Ten je vraj horlivým podporovateľom svojej polovičky, ale aj jej sestry Kvety Horváthovej – moderátorky v televízii Markíza. Podľa Barmošovej by si aj ona zaslúžila nomináciu v trojke najlepších. „Prekvapilo ma, že nie je v trojke nominovaných – a tiež ma to veľmi sklamalo, tešila by som sa, keby sa tam ocitla,“ uviedla tvár JOJ, ktorá sa tento rok stala jedinou ocenenou dámou v moderátorsko-redaktorských kategóriách.

Na otázku, či sa považuje za silnú ženu, keďže je jediná, ktorá sa v mužskej konkurencii presadila, však odvetila váhavo. „Nedá sa asi nejako povedať, či som silná, alebo nie. Toto je o diváckej podpore a pokiaľ bude, tak je to super. Máme veľa šikovných žien v rámci televíznej brandže a tiež veľa šikovných mužov,“ doplnila moderátorka, ktorú na slávnostný večer už tradične obliekala dizajnérka Petra Póorová.

Víťazi 14. ročníka ankety OTO 2013:

Moderátorka TV spravodajstva: Lucia Barmošová
Redaktor TV spravodajstva: Jožo Kubányi
Osobnosť TV publicistiky: Patrik Herman
Moderátor TV športu: Peter Varinský
Komentátor TV športu: Marcel Merčiak
Moderátor zábavných programov: Andrej Bičan
Spevák: Miro Žbirka
Speváčka: Celeste Buckingham
Hudobná skupina: Fragile
Herec: Lukáš Latinák
Herečka: Helene Krajčiová
Herecký TV objav roka: Marcel Chlpík
Seriál roka: Búrlivé víno
Zábavný program: Milujem Slovensko
Program roka: Srdce pre deti 2013
Absolútny OTO: Marcel Merčiak
Sieň slávy: Juraj Kukura

debata chyba
Viac na túto tému: #oslava #OTO #Lucia Barmošová #ocenená #Kveta Horváthová #priať

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...