Buckingham o strete názorov v X Faktor: Ak sa aj pohádame, je to dobre!

Speváčka Celeste Buckingham sa už čoskoro na obrazovkách predstaví v netradičnej úlohe porotkyne. Mladá umelkyňa bude hľadať spevácky talent v šou X Faktor.

10.03.2014 00:00
Celeste Buckingham Foto:
Speváčka Celeste Buckingham.
debata

„Pre mňa je to obrovský projekt a obrovská výzva,“ vyhlásila pre Pravda.sk Buckingham a dodala, že sa veľmi teší na úspešný výsledok. „Nie je to len o súťaži a preto som do toho aj išla. Inak by som odmietla, mám dosť pracovných povinností v Amerike aj tu na Slovensku,“ pokračovala speváčka, ktorá má sama skúsenosť z talentovej súťaže – konkrétne Superstar.

Hoci vraj dlho zvažovala, či na podobný projekt kývnuť, dnes je rada, že tak spravila. „Hľadám budúcu československú hviezdu. A nielen ako speváčka, ale tiež ako kouč a skladateľka hudby pre iných interpretov dúfam, že nájdem správneho človeka, ktorému budem môcť pomôcť v súťaži a aj po nej v budovaní kariéry,“ vysvetlila Buckingham.

V porotcovskej zostave sa zišla so speváčkou Sisou Sklovskou a dvoma pánmi z Česka – Ottom Klempířom a Ondřejom Brzobohatým. Diváci sa vraj dočkajú aj hádok. „Každý má svoj názor a sme iní. Každý sa venuje inému odboru. Nesúhlasíme vždy jeden s druhým a dosť často sme sa nevedeli rozhodnúť a dohodnúť. Už sa to stalo aj na nakrúcaní kastingu, tak som zvedavá, ako to dopadne v priamych prenosoch,“ prezradila s úsmevom najmladšia členka zostavy. „Ale myslím si, že každý nesie niečo vlastné do X Faktoru a aj preto nás televízia JOJ vybrala v takejto zostave. Každý má svoj názor a ak sa aj niekedy pohádame, bude to len dobre,“ uviedla.

To, že na pomerne malom televíznom trhu sa opäť budú biť o divácku priazeň až dve spevácke šou, je podľa nej v poriadku. „Nie je dobré mať monopoly, je dobré mať viac vecí na výber, aby si ľudia mohli vybrať,“ zdôraznila čerstvá držiteľka ceny OTO v kategórii speváčka.

V sobotu večer jej cenu odovzdal v novej budove SND veterán Miroslav Žbirka. Buckingham sa nestihla poďakovať všetkým a tak svoje resty plnila aj pred kamerou Pravda.sk.

debata chyba
Viac na túto tému: #Celeste Buckingham #hádky #X Faktor #hľadanie #spevácka kariéra

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...