Fanúšikovia Temného prípadu tipujú nových hrdinov. Dostane rolu Brad Pitt?

Fenomén seriálu Temný prípad (True Detective) ovládol televíznych fanúšikov po celom svete. Po konci prvej série už mnohí riešia, kto sa objaví v úlohe dvojice detektívov v druhej.

25.03.2014 05:00
True Detective, Rusty Cohle, Marty Hart,... Foto:
Detektívi Rusty Cohle a Marty Hart v podaní Matthewa McConaugheyho (vpravo) a Woodyho Harrelsona.
debata

Hlavní hrdinovia v podaní Matthewa McConaugheyho a Woodyho Harrelsona totiž po odvysielaní ôsmich častí, ktoré prilákali k obrazovkám milióny divákov a na serveri Imdb.com získali hodnotenie 9,5 bodu z 10, priznali, že končia. V druhej sérii by sa mal objaviť namiesto nich niekto iný.

Autor scenára Nic Pizzolatto pre server HitFix.com uviedol, že je ešte priskoro hovoriť o tom, akí budú hrdinovia nových častí. Zároveň však naznačil, o čom by mohla byť druhá séria. „Bude to o tvrdých ženách, zlých mužoch a tajnej okultnej histórii deportácií v Spojených štátoch amerických,“ naznačil Pizzolatto.

Na webe sa však aj bez jeho pričinenia objavujú dohady o tom, že úlohu ďalšieho vyšetrovateľa v kultovom projekte pod režisérskou taktovkou Caryho Fukunagu by mohol prijať Brad Pitt. Jeho zástupca sa však k podobným dohadom nevyjadril.

debata chyba
Viac na túto tému: #Matthew McConaughey #nová séria #Temný prípad #Woody Harrelson

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...