Kulturistka Dara Rolins?! Pozrite sa, čo kolegyni vyparatil Vojtek

Občas býva snaha jednotlivých koučov v relácii Hlas Česko Slovenska získať spevácky talent skutočne intenzívna. Spevák a hudobník Josef Vojtek vie o tom svoje.

09.04.2014 15:30
debata
Speváčka Dara Rolins v koláži, ktorú si... Foto: TV Markíza
Dara Rolins Speváčka Dara Rolins v koláži, ktorú si spoločne s tvorcami Hlasu Česko Slovenska pripravil Josef Vojtek.

Keď sa rozhodovalo na jednom z kastingových kôl, ku komu sa pridá talentovaná Tereza Hálová, líder Kabátu začal s presviedčacím monológom. A v ňom neušetril ani svojich kolegov, ktorí by mu mohli Hálovú uchmatnúť.

„Majk Spirit v Čechách? On je ešte taký ‚no name‘,“ vyhlásil so smiechom Vojtek, aby odradil súťažiacu od výberu slovenského kouča. Nešetril ani dvojicu Dara Rolins a Marta Jandová.

„Dara Rolins, všetci vidíte jej krásne vypracované telo, ale nikto nevie, čo všetko je za tým. Nikto nevie, že chodí do posilňovne a nebude mať čas kvôli májovým majstrovstvám Európy v kulturistike,“ vytiahol na Daru Vojtek a pokračoval v tvrdení, že na koučovanie speváčky nebude mať čas ani Marta Jandová. Tá podľa neho totiž jazdí s nemeckou kapelou a tiež nebude mať čas venovať sa talentovanému hla­su.

O tom, že všetko bolo vopred pripravené a podobné reči mal Vojtek v scenári, svedčí fakt, že na obrazovkách v štúdiu sa razom objavili humorné koláže oboch dám. Kým Jandovú ukázal v nemeckom ľudovom kroji s dychovkou, Daru Rolins zobrazili v štúdiu ako svalnatú kulturistku. Divákov v sále síce Vojtek spoločne s tvorcami rozosmial, kto sa však bude smiať naposledy a získa do svojho tímu mladú speváčku, sa ukáže v stredajšom televíznom zázname.

debata chyba
Viac na túto tému: #Dara Rolins #Hlas #Josef Vojtek #kulturistka #presviedčanie

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...