Tie roky osemdesiate! Jennifer znesie aj natupírovanú hrivu

Slávna porotkyňa Jennifer Lopez sa v šou American Idol vrátila do svojich začiatkov.

11.04.2014 03:00
debata

Jennifer Lopez sa narodila v roku 1969 a v osemdesiatych rokoch tak prežívala búrlivý čas puberty. A práve do sladkých čias minulosti sa vrátila počas priameho prenosu šou American Idol, ktorú vysiela televízia Fox. Slávna porotkyňa prispôsobila hitom z minulých čias, ktoré predvádzali súťažiaci na pódiu, aj svoj výzor. Účes a mejkap korešpondovali so spomínaným obdobím, ale natupírované vlasy sčesané do tváte slávnej porotkyni na šarme rozhodne neubrali.

Jennifer Lopez v šou American Idol. Foto: FOX/www.americanidol.com
Jennifer Lopez Jennifer Lopez v šou American Idol.

Počas dvojhodinového prenosu, ktorý otvoril spevák Keith Urban, sa tak diváci mohli kochať pohľadom na retro porotkyňu. Na rozdiel od svojej ženskej kolegyne, páni za porotcovskýcm stolom ostali v prítomnosti.

Pritom Jennifer Lopez sa pred filmovú kameru prvý raz postavila práve v osemdesiatych rokoch, konkrétne v roku 1986. Vtedy si ako 17-ročná zahrala vo filme My Little Girl. Jej kariéra sa však začala rozbiehať až v druhej polovici devätdesiatych rokov. Návrat do osemdesiatych rokov tak mohol byť pre speváčku a herečku príjemnou spomienkou na jej prvé kroky vo filmovom biznise.

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #American Idol

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....