To musíte vidieť! Pri tancujúcej babičke padla sánka celej porote

Televízne talentové šou sú vystavané tak, aby divákom pri obrazovke dokázali vziať dych. A to sa podarilo aj pri vystúpení 79-ročnej tanečnice Paddy Jonesovej.

14.04.2014 13:36
Tanečnica Paddy Jones so svojím tanečným... Foto:
Tanečnica Paddy Jones so svojím tanečným partnerom Nicom.
debata (1)

Keď bielovlasá dáma predstúpila pred porotu v britskej verzii šou Britain's got talent, vyslúžila si rozpačité reakcie poroty. Predsa len pozerať sa na dámu, ktorá o pár mesiacov oslávi osemdesiat a má na sebe sieťované punčochy a kratučký tanečný kostým, nie je záležitosťou bežnou. Ale bývalá zubná laborantka to všetkým „natrela“.

Prvé takty jej tanečného vystúpenia s partnerom Nicom sa začali veľmi pomaly a prísny Simon Cowell dokonca stlačil bzučiace tlačidlo, aby ukázal, že ho to celé nudí. Ale potom to tancujúca babička roztočila a predviedla energickú salsu s priam akrobatickým rokenrolom dokopy.

Porotu vystúpenie ohúrilo a skutočne niekoľkokrát kamera zachytila, ako sa dívajú na pódium s otvorenými ústami. Paddy Jones, ktorej manžel pred časom umrel na rakovinu, tvrdí, že tanec túži robiť dovtedy, kým bude ľudí baviť sa na ňu pozerať a kým bude vedieť tancom rozdávať radosť. Nuž, vo Veľkej Británii to určite ešte pár mesiacov potrvá.

Jediným zádrhelom by mohol byť fakt, že Jones nie je v podobných súťažiach úplným nováčikom. Svoje umenie predviedla už v roku 2009 v španielskej verzii súťaže Tu Si Que Vales (You Are Worth It) a dokonca v nej zvíťazila. Sama si však myslí, že to by vôbec nemuselo byť prekážkou, aby svoj tanec mohla predviesť aj britskému publiku. Neobmedzujú to ani pravidlá súťaže.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Paddy Jones #Britain´s got talent #tance #salsa

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...