Rozborilova nová relácia sa už točí, počkať na ňu musia diváci do leta

Televízna relácia o pomáhaní druhým, ktorú bude uvádzať slovenský moderátor Vilo Rozboril, by sa mohla na obrazovkách televízie JOJ objaviť už v lete.

06.05.2014 10:00
Vilo Rozboril
Moderátor Vilo Rozboril.
debata

Informácie o tom, že prípravy nového programu sú v plnom prúde, oznámila televízia na svojej webovej stránke, presný termín začiatku vysielania však zatiaľ nezverejnila. V programe na máj zaradená ešte nie je, Rozboril však podľa doposiaľ zverejnených informácií už začal s nakrúcaním. Hotové sú aj upútavky.

„Nepochybujem o tom, že sa nájde zopár takých mudrlantíkov, ktorí budú rozprávať, že Rozboril zase ide snívať a nevie nič iné vymyslieť. Ale priznám sa, že pri predchádzajúcom projekte, ktorý som robil päť a pol roka, som si uvedomil, že sa v ňom spájajú dve veci. Jedna vec je môj vzťah k telke… Druhá je, že vzniklo nejaké know-how, nejaká značka, nejaké zoskupenie ľudí, ktoré môže ostatným ľuďom, ktorí sú na tom zle, prinášať radosť alebo pomáhať. Ten pocit je silný a ja by som ho zhrnul do jedného slova, nebíčko. Nemyslím si, že by na tento pocit, či kúsok nebíčka mala nárok alebo mala licenciu nejaká konkrétna televízna frekvencia, vôbec nie,“ uviedol Rozboril.

„Nebo nie je miesto, nebo je pocit, preto si myslím, že jeho kúsok by sme mohli zažívať aj s divákmi JOJky,“ dodal 47-ročný moderátor.

Predchádzajúcu Rozborilovu reláciu Modré z neba ukončili na Markíze minulý rok. Televízia sa s ním totiž nedohodla na ďalšom nakrúcaní. Moderátor začal s JOJ rokovať o spolupráci ešte za bývalého riaditeľa Františka Borovského.

debata chyba
Viac na túto tému: #Joj #Vilo Rozboril #nová relácia

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...