Ondřej Brzobohatý: Teší ma, keď ma porovnávajú s otcom

Herec a hudobník Ondřej Brzobohatý si krst debutového albumu užil v spoločnosti slovenských fanúšikov.

23.05.2014 08:00 , aktualizované: 12:13
Ondřej Brzobohatý Foto:
Spevák a herec Ondřej Brzobohatý.
debata (2)

Ondřej Brzobohatý mometálne sedí za porotcovským stolom speváckej šou X Factor, popri tom však stíha aj aktivity mimo televíznej súťaže. V týchto dňoch vydáva svoj prvý sólový album s názvom IDENTITY, ktorý pokrstil vo štvrtok v bratislavskom hudobnom klube. „Vždy sa tak trochu zdráham, keď mám hovoriť o hudobných štýloch. Hudbu neškatuľkujem. Pre mňa je iba dobrá alebo zlá hudba,“ povedal na margo svojich nových skladieb, ktoré charakterizuje ako hybrid džezu, popu, funky a soulu.

Brzobohatý má na konte aj niekoľko televíznych úloh, zahral si v seriáloch Ulice či Gympl, dokonca pred časom otestoval aj svoje tanečné schopnosti v šou českej televízie StarDance…když hvězdy tančí. Zaujímavosťou je, že medzi jeho tanečných súperov patrila aj jeho partnerka, modelka a niekdajšia Miss World, Taťána Kuchařová.

Ako syn herca Radoslava Brzobohatého si už zvykol, že ho často s otcom porovnávajú. „Otca som miloval a teší ma, keď ma s ním porovnávajú, i keď si niekedy spletú moje meno. Ja som ho vždy vnímal ako "parťáka“ a kamaráta, preto som nikdy nemal z porovnávania strach, ani potrebu dokazovať, že som čosi viac," povedal Brzobohatý v rozhovore pre Pravda.sk. Ďalšie odpovede si môžete prečítať v online rozhovore.

Debutové CD INENTITY s podpisom posielame čitateľke Eve.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #online rozhovor #Ondřej Brzobohatý

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...