Víťazom X Factor sa stal Peter Bažík. Zaslúžil si to, vyhlásila Sklovska

Hovorí sa "do tretice všetko dobré". Spevákovi Petrovi Bažíkovi to vyšlo už na druhýkrát. Zvíťazil v speváckej šou X Factor na obrazovke TV JOJ a TV Prima.

25.05.2014 23:54
debata (4)
Spevák Peter Bažík sa stal víťazom šou X Factor. Foto: TV JOJ
Peter Bažík Spevák Peter Bažík sa stal víťazom šou X Factor.

Talentovaný spevák, ktorý súťažil v rámci kategórie nad 28 rokov, nebol pre televíznych divákov neznámy. V minulosti totiž súťažil už v speváckej súťaži Superstar. Vtedy sa síce prebojoval do finále, ale na víťazný titul nedosiahol. To sa zmenilo v nedeľu večer, keď si ho slovenskí a českí diváci zvolili v esemeskovom hlasovaní za víťaza šou X Factor. „Ďakujem vám,“ vyhlásil stručne, no nadšene rodák z Habovky. Gratulovať mu na pódium prišla aj manželka Kristína – kvôli nej a dcérke sa vraj Bažík prihlásil do súťaže s cieľom začať sa znovu živiť hudbou a zabezpečiť rodine lepší život.

Bažík patril do tímu Sisy Sklovskej, ktorá sa z jeho triumfu náramne tešila. „Peter si to zaslúžil, Vedela som to od začiatku, ja som mu verila a on ukázal, čo je v ňom. Víťazstvo mu patrí právom,“ vyhlásila porotkyňa a tútorka, ktorá s Bažíkom počas večera aj zaspievala.

Súťažný večer sa začínal so šesticou finalistov, no z nich hlasovanie vyselektovalo trojicu postupujúcich. Práve títo traja, Peter Bažík, Tibor Gyurcsík a dvojica Ricco a Claudia si zaspievali so svojimi tútormi. Potom sa už rozhodovalo o superfinálovej dvojici. „Pred bránou“ zostal Tibor Gyurscík, ktorý patril do tímu speváčky a porotkyne Celeste Buckinghamovej.

Spevák Peter Bažík sa stal víťazom šou X Factor. Foto: Facebook/The X Factor (SK)
Peter Bažík Spevák Peter Bažík sa stal víťazom šou X Factor.

Hoci mnohí si mysleli, že práve dvojica Ricco a Claudia by mohla ovládnuť ďalšiu zo speváckych šou, ktoré sa dostali na slovenské televízne obrazovky, nestalo sa tak. Víťazom prvého slovenského X Factoru sa stal Peter Bažík.

Sľúbnú kariéru mu prorokuje aj porotca Ondřej Brzobohatý. Podľa neho sa v žiadnej speváckej súťaži neobjavil zatiaľ niekto taký muzikálny a multiinštrumentálny ako práve bývalý superstarista. „Môže sa z teba stať jedna obrovská hviezda,“ vyhlásil. Či sa tak stane, ukáže čas. Jedno by však malo byť isté. Bažík víťazstvom v šou získal ceny v hodnote 200-tisíc eur.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #X Factor #víťaz #výhra #Peter Bažík

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...