Dara Rolins sa aj o Hlase radí s Rytmusom, v šou jej chýbal len chvíľu

Spevácka šou Hlas Česko Slovenská má za sebou prvý živý prenos. Daru Rolins, polovicu ženského koučovského dua prekvapuje, koľko talentov sa na Slovensku i v Česku našlo.

29.05.2014 00:00
Dara Rolins Foto:
Speváčka Dara Rolins nesklamala a zvolila zaujímavú módnu kombináciu.
debata

„Pamätám si, však už som sa na tom párkrát zúčastnila, ako som si hovorila, či frekvencia opakovania podobných šou, k nim tiež ďalšie šouky – či to vlastne nie je kontraproduktívne a či dobrých talentov, hlasov, x factorov, to už je jedno, ako tomu hovoríte, nie je tým pádom málo. Ale nie je to pravda – do našej súťaže sa prihlásili fakt skvelí speváci,“ skonštatovala pred objektívom Pravda.sk Dara Rolins.

Hoci už v jednej sérii Hlasu účinkovala, tá druhá je pre ňu nová spoluprácou s Martou Jandovou. Režisér Pepe Majeský ich posadil do spoločného kresla a zveril im aj spoločné koučovanie adeptov na víťaza. Rolins vraj neváhala ani minútu. S Jandovou si totiž sadli už pred rokmi, keď ich spojila Superstar. „Poznám ju, vnímam, cítim správnu vibráciu. To sú veci, ktoré sú zrejmé od prvého momentu, keď si s človekom podáš ruku – že ti človek sadne – energeticky. Ja to mám s Martou, sme kamarátky aj mimo javisko,“ vysvetlila Dara.

Hoci Jandová a Majk Spirit v „Hlase“ pribudli, rodáčka z Bratislavy zároveň prišla o kolegu, s ktorým dnes tvorí pár – rapera Patrika „Rytmusa“ Vrbovského. Chýbal jej vraj len na začiatku. „Prvý moment, keď som si do toho kresla sadla a vrátili sa mi drobné momenty spred pár rokov. Také malé deja vu. Ale v zásade si myslím, že tým, že sme spolu stále, že sa vidíme, sme spolu v Prahe, alebo tu na Slovensku – sme v úzkom kontakte a o svojej robote sa bavíme, takže si myslím, že ho mám po svojom boku aj teraz,“ skonštatovala Dara.

Párik Erika Judínyová a Štefan Skrucaný prišiel...
Spevák a porotca Josef Vojtek s partnerkou.
+15Speváčka a porotkyňa Marta Jandová.

S partnerom a bývalým koučom sa vraj radí vždy, keď má nejakú dilemu, alebo chce počuť iný názor na vec. „V takej situácii je určite prvý, s kým sa o tom bavím. Viac menej vie, čo sa deje v mojom živote a teda aj v mojom Hlase,“ zhodnotila s úsmevom Dara, ktorá je vraj hrdá, že môže účinkovať v takej svetovo populárnej šou ako je Hlas. „V Amerike získava rôzne ocenenia, je najsledovanejšia, je najlepšia. Bodka, je najlepšia. Má to štýl povedať, aj ja som v porote Hlasu,“ uzavrela Dara.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #spev #rada #Hlas Česko Slovenska #Dara Rolins #Rytmus #kouč

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...